Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Ticaret Borsası'nı ziyaret etti. Ticaret Borsası Başkanı ve yönetim  kurulu üyelerine yeni dönemde de başarı dileyen Başkan Zolan, " Denizli Belediyesi ve Denizli Ticaret Borsası gerçekleştirdikleri ortak projeler ile kurumlar arası işbirliğinin ne denli önemli olduğunu ortaya koymuştur. Türkiye'de örnek gösterilen canlı hayvan pazarı ve Et Balık Kurumu'nun eski mezbahaneyi modern bir tesise dönüştürerek Denizli'de hizmet verecek olması bu işbirliğinin en güzel örneğini oluşturuyor" dedi.

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Ticaret Borsası'nı ziyaret etti. Başkan Zolan, Belediye Başkan Yardımcıları Aytaç Turgut, Ali Değirmenci, Mustafa Gökoğlan, Şamil Çınar ve Mustafa Ünal'ında bulunduğu ziyarette Ticaret Borsası Başkanı ve yönetim  kurulu üyelerine yeni dönemde de başarı diledi. Kısa süre önce yeniden Ticaret Borsası Başkanlık görevini üstlenen İbrahim Tefenlili ve yönetim kurulu üyelerini kutlayan Başkan Zolan, " Yoğun çalışma temposu içinde çok istememize rağmen ziyaretimizi maalesef gecikmeli gerçekleştiriyoruz. Öncelikle yeni dönemde de görevinizde başarılar diliyorum, hayırlı olsun. Tüm meclis üyesi arkadaşlarımızı, yönetim kurulumuzu,yönetim kurulu başkanımızı tebrik ediyorum.Almış olduğunuz bu görevi inşallah aynı güzellikte daha iyiye daha ileriye götüreceksiniz, bundan hiç şüphemiz yok. Sizler Denizli'ye ve sektöre hizmet eden büyüklerimizsiniz. Hem üretim anlamında hizmet ediyorsunuz, bunun yanında hem de yönetim anlamında bayrağı taşıyorsunuz. Bu da çok ayrı bir fedakarlık. Bizler de Denizli Belediyesi olarak her zaman sizlerle beraber olacağız. Denizlimizle ilgili yapılması gereken her şeyin omuz omuza üstesinden geleceğiz inşallah." dedi.
Denizli Belediyesi ve Ticaret Borsası'nın Denizli adına önemli projelerde işbirliği içinde olduğunu dile getiren Başkan Zolan, " Denizli Belediyesi ve Denizli Ticaret Borsası gerçekleştirdikleri ortak projeler ile kurumlar arası işbirliğinin ne denli önemli olduğunu ortaya koymuştur. Bizim sizlerle birçok konuda işbirliklerimiz oldu. Canlı hayvan pazarı ile başlayan o yürüyüşümüz bir çok güzelliklere sebep oldu. Türkiye'ye örnek oldu. Göğsümüzü gere gere sizlerin sayesinde her gelene canlı hayvan pazarını örnek gösteriyoruz. Ayrıca Denizli Belediyesi'ne ait olan eski mezbahanemizin Et Balık Kurumu tarafından yeniden modern bir tesis haline getirilmesi konusunda da birlikte hareket ettik. Et ve Balık Kurumu'nun Denizli'de hizmet vermesi konusunda hep birlikte büyük gayretlerimiz oldu. Biz de bu işin olması noktasında yerimizi bedelsiz olarak verdik. İnşaatımız da devam ediyor. Bu iş Denizli'nin Denizlili üreticinin kazancı olacak. Bir başka önemli çalışmamız ise Ticaret Odası, Sanayi Odası,Ticaret Borsası'nın bu üç odamızın tek noktada yeni bir hizmet binasına kavuşması. Odalarımızın ortak projesi ile üçünün bir arada olduğu bir mekan yaratmak istiyoruz. Belediyemize ait arsamızı herhangi bir bedel talep etmeden bu binanın yapımı için verdik. İnşallah Denizlimize değer katan bir yapı ortaya çıksın istiyoruz. Bundan birkaç gün önce yaptığımız görüşmede ise zahire pazarı ile ilgili bir yer arayışına girdik. Çünkü zahire pazarı fiziki yapı itibari ile artık ihtiyaca cevap vermiyor. Onu daha modern daha güzel bir şekilde yapmalıyız ki en az 50 yıl bir daha dokunmayalım. Onun için şimdiden güzel bir yer bulmamız lazım. Uygun yer arayışına devam ediyoruz. İnşallah uygun bir yer bulduğumuzda anında bu hizmetimizi de gerçekleştireceğiz. Ben tekrar bu yaptığınız işler, harcadığınız emekler için sizlere çok teşekkür ediyorum" dedi.

Ziyaretten dolayı son derece mutlu olduğunu dile getiren Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili ise konuşmasında şu görüşlere yer verdi: "Odamıza geldiniz şeref verdiniz. Bu bizim için büyük bir onurdur. Bizim bu yaptığımız çalışmalar herhangi bir şahıs adına değil tamamen ilimiz adına, sektörler adına. Denizlimizin gelişip modernleşmesi adına sizlere nasıl yardımcı olabilir nasıl önünüzü açabiliriz diye bizler de buralarda uğraşıyoruz. Bizim de hakikaten üzerinden kalkamayacağımız şeyler var. Bu konularda bizlere çok yardımcı oluyorsunuz. Mesela sizin de dediğiniz gibi canlı hayvan pazarı hatta hatta kurban pazarı. Önceden sokakları pisletme, sokaklarda kokma, bunlar vardı. Geri kalmış Afrika ülkesi gibiydi. Ama bunu Denizlimiz, Başkanımız sayesinde çözdü. Şu anda birçok il projemizi örnek alıyor. Türkiye'de kırmızı et konusunda hala büyük bir risk var. O yüzden burada mutlaka büyük bir kompleksin olması gerekiyordu. Et ve Balık Kurumu'nu hep birlikte o zaman için ikna ettik. Ve şimdi Denizli'de son derece modern bir tesis yapılıyor. Bu kazanım Denizli'nin kazanımı olacak. Verdiğiniz tüm destekler için üyelerimiz adına sizlere teşekkür ediyorum."