Her akşam iftarını Denizli’nin farklı bir noktasında vatandaşlar ile aynı sofrada açan Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, önceki gün Değirmenönü Mahallesi’ndeydi. Eşi Berrin Zolan ile birlikte iftar öncesi vatandaşlar ile tek tek selamlaşan Başkan Zolan’a mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterdi. Burada yaptığı konuşmasına vatandaşların Ramazanını kutlayarak başlayan Başkan Zolan, bayramın 1. günü Denizli Belediyesi önünde saat 11:30’da gerçekleştirilecek bayramlaşma programına herkesi davet etti.
  Ramazan’ın artık son günlerine gelindiğini ve Denizli’de huzurlu ve güzel bir Ramazan ayının yaşandığını dile getiren Başkan Zolan, “ Her akşam kentin farklı noktasında iftarımızı hep birlikte açtık. Bu benim için büyük bir mutluluk. Keyifli, huzurlu ve güzel bir Ramazan ayının sonuna geldik. Bizi gülen yüzleriyle, içtenlikle mahallelerinde, sokaklarında ağırlayan tüm vatandaşlarımıza teşekkürü bir borç biliyorum. Allah hepinize sağlıklı, mutlu sevdiklerinizle nice Ramazanlar, bayramlar göstersin. Bayramlaşma için herkesi bayramın 1. günü Çınar Meydanı’na Denizli Belediyesi önüne davet ediyorum” dedi.
  Özellikle çocukların yoğun sevgi gösterisinde bulunduğu Başkan Zolan, iftar sonrasında bir süre mahalle sakinleriyle sohbet etti