Annelerin, evlatlarının doğduğu andan itibaren fiziksel ve ruhsal gelişimlerini şekillendirdiklerini söyleyen Başkan Özer, “Çocuklarına sağlıklı bir gelecek hazırlama gayreti içinde olan anneler, sabrın, merhametin ve sevginin abidesi olarak yaşamın en önemli varlıklarıdır.

Annelerimize, geleceğin Türkiye’sine yön verecek sağlıklı bireylerin yetişmesinde büyük görevler düşmektedir. Bizi millet yapan değerlerin oluşmasında onlardan daha büyük katkısı olan başka kimse düşünülemez” dedi.

Yaşamın her aşamasında önemli roller üstlenen annelerin, iş dünyasında da ayrı bir yer edinerek önemli başarılara imza attıklarını vurgulayan Özer “ Fedakâr annelerimiz günümüz koşullarında ülkemiz sosyo-ekonomik yapısı içinde; üretim, ticaret ve hizmet sektörlerinde gerek girişimci, gerekse bir çalışan olarak önemli misyonlar üstlenmiş bulunmaktadırlar” diye konuştu.

Özer sözlerini şöyle tamamladı: “ Bu duygu ve düşüncelerle annelik duygusunu yüreğinde hisseden tüm kadınlarımızın, fedakârlık ve sevgi sembolü olan tüm annelerimizin, bu özel günlerini kutlar, saygı, minnet ve şükranlarımı sunarım.”