HATAY (CİHAN)- Hatay'ın Erzin ilçesinde, anaokulu öğrencilerinin, yıl sonu gösterisinde sundukları Çanakkale Geçilmez oyunu veliler tarafından ayakta alkışlandı. Salonda bulunan Kaymakamı İskender Yönden, minik öğrencilerin oyun karşısında duygulu anlar yaşadı.

Yeşilkent Anadolu Lisesi konferans salonunda düzenlenen yıl sonu gösterisinde hünerlerini sergileyen Ülfet Hüseyin Göktekin Anaokulu öğrencileri, bir yıl boyunca öğrendikleri şiir, piyes, halk oyunları ve dans gösterilerini büyük bir hünerle izleyenlere sundu.
Öğrencilerin, Türk askerinin büyük bir kahramanlık gösterdiği Çanakkale Savaşı'nda verdiği unutulmaz mücadeleyi anlatan Çanakkale Geçilmez konulu oyun, salonda bulunanların duygulu anlar yaşamasına neden oldu. Kendilerinden beklenmedik büyük bir ustalıkla oynayan öğrenciler, velileri tarafından uzun süre ayakta alkışlandı.
Protokol bölümünde minik öğrencileri izleyen Kaymakam İskender Yönden de duygulu anlar yaşadı. Çocuklarının görüntüsünü çekebilmek için birbiriyle yarışa giren anne ve babalar, gözyaşlarını tutamadı.
Program hakkında açıklamalarda bulunan Ülfet Hüseyin Göktekin Anaokulu Müdürü Mevlüt Candan, anaokuluna giden öğrencilerin diğer çocuklara göre toplum önünde kendilerini daha iyi ifade edebildiklerini söyledi.
CİHAN