Denizli'de dün (Cumartesi) akşam gerçekleşen tiyatro gösterisine Aktif Eğitimciler Sendikası Genel Başkan Yardımcıları Hayati Durmuş ve Selim Biçer, Denizli Şube Başkanı Aydın Karaca, öğretmenler ve davetliler katıldı. 
A'dan Z'ye her aşamasını Denizlili öğretmenlerin oluşturduğu 'Maho Ağa' tiyatro oyununda, öğretmenler gününde Maho Ağa'nın öğretmenleri evine davet ederek onlara yemek vermesi, onlar için sanatçı çağırması, çiğ köfte ikram etmesi sırasında yaşanan komik anlar işlendi. Ramazan Er'in canlandırdığı Maho Ağa, önümüzdeki hafta Muğla'da bir gösteri gerçekleştirecek. Tiyatro ekibine Isparta, Afyon, Uşak, Aydın gibi illerden de davetler geldiği belirtildi. Tamamı öğretmenlerden oluşan ekip mesailerinin elverdiği sürece her davete katılacaklarını ifade ettiler. 
Aktif Eğitimciler Sendikası Denizli Şube Başkanı Aydın Karaca, yapılabilecek en güzel mesleklerden birini yapan öğretmenlere, öğretmenler günü dolayısıyla böyle bir gece yaşatmak istediklerini belirtti. Karaca, "Faaliyetlerimiz bununla sınırlı kalmayacak, her ay buna benzer sosyal, kültürel ve sendikal faaliyetleri öğretmenlerimizin karşısına getireceğiz. Bu vesile ile tüm meslektaşlarımızın öğretmenler gününü tebrik ediyorum." dedi. 









Fotoğraflar: Hasan Çizmeci