Aktif Eğitim-Sen Denizli Temsilciliği tarafından  tertip edilen ve Fatih Sanat Tiyatrosu tarafından oynanan “GÜL DEVRİ” adlı oyun Denizli'de sergilendi. Aktif Eğitim-Sen Genel Mevzuat ve Toplu Sözleşme Sekreteri  Sayın Musa Özen'in katıldığı  programa Denizli İl Denetmenleri, sendika üyeleri ve  öğretmenler katıldı. Yaklaşık 1300 kişinin izlediği oyun büyük beğeni topladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programda Aktif Eğitim-Sen Denizli Temsilcisi Ahmet Devran yaptığı konuşmada “Aktif Eğitimciler Sendikası ülkemizin en genç ve en birikimli sendikası olarak, 1 Mart 2012 tarihinde eğitim camiamızın üzerine, onları aydınlatıcı, ısıtıcı ve rahatlatıcı bir güneş gibi doğmuştur. Sendikamız; hiçbir siyasi parti, örgüt veya düşüncenin ön veya arka bahçesi değildir ve olmayacaktır.
Eğitim alanında faaliyet gösteren diğer sendikalara da rakip değil refik olmaya çalışacaktır. Diğer sendikalarla rekabetimiz hizmet üretme ve daha faydalı olabilme için olacaktır.
Aktif Eğitimsen Denizli temsilciliği olarak, yerelde üyelerimizin mesleki yeterliliklerinin geliştirilmesine,  ilimizin eğitim-öğretim kalitesinin daha da artırılmasına katkıda bulunmaya ve üyelerimizin hukuk, adalet, vicdan ve izan çerçevesinde varsa mağduriyetlerinin giderilmesine ve özlük haklarını korumaya çalışacağız. Hedefimiz en büyük sendika olmaktan ziyade en faydalı sendika olmaktır.”Dedi.

Aktif Eğitim-Sen Genel Mevzuat ve Toplu Sözleşme Sekreteri  Sayın Musa Özen ise konuşmalarında ‘Şimdiye kadar sendikamızı biz anlattık. Bundan sonra yaptıklarımızla sendika kendini anlatacaktır. Biz çok  laf üretip az iş üretmektense; biz az konuşalım çok iş yapalım.  Biz kaynağı ne olursa olsun ilkelerimizle çelişmeyen  her türlü çözümün yanında ve destekçisi olacağız.  Bunun haricinde kapımız herkese açık." dedi.

Daha sonra 'Gül Devri' adlı oyun seyircilerle buluştu.  Oyun, Anadolu’dan İstanbul’a gelen iki üniversite öğrencisinin hayata dair mücadelesini anlatıyor. Kahramanları Bekir ve Cafer ilk kez geldikleri İstanbul’da öğrenimlerini devam ettirirken, aynı zamanda ailevi problemleri ve kendi iç çekişmeleriyle de uğraşıyor. En sıkıntılı anlarında ise evlerine gelen misafir anlattıklarıyla Asr-ı Saadet’in kapısını aralar onlara… Bu yolculukta seyirciyle beraber sorularının ve sorunlarının cevabını aramaya çalışan kahramanlarımıza 1400 yıl öncesinden yardım eli uzanır. Peygamber Efendimiz döneminde yaşananlarla “bugünü anlayabilmek” üzerine bağlantı kurulan oyunda aynı zamanda Cahiliye Dönemi ile günümüz arasındaki düşünce benzerliği de seyirciye gösterildi.
'Gül Devri' adlı oyun Hem komik hem de duygusal sahneleriyle izleyenlerden büyük alkış aldı.