AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel, Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Özer’i ziyaret etti.
DTO Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel, DTO Başkanı Necdet Özer’i tebrik ederek, "TOBB, Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşudur. TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıkoğlu’nun takdirini kullanarak, Denizli’ye yönetim kurulu üyeliği vermesi çok önemlidir. Biz Denizli olarak temsilci bulundurmanın onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Görevinizin vatana, millete ve Denizli'ye hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.
Özer de görevin Denizli’ye verildiğini söyleyerek, "Ülkemizde bir ilk olma özelliği taşıyan, 26 sivil toplum kuruluşunun bir araya gelmesiyle oluşturulan Denizli Sanayici Tüccar ve İşadamları Platformu, Denizli’deki birlikteliğin en önemli işaretidir. Denizli’de sergilenen bu birliktelik sayesinde Denizli olarak TOBB Yönetim Kurulu Üyeliği’ne layık görüldük" dedi.