Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ahilik Kültürü Haftası kapsamında Denizli Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Musa Çelikkol ve beraberindekileri kabul etti.
Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan'ın eşlik ettiği ziyarette, Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Korkmaz, Ticaret İl Müdürü Abdullah Hasyıldırım, Denizli Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği'ne bağlı oda başkanları ve çok sayıda esnaf katıldı. Başkan Zolan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ahilik Kültürü Haftası'nı kutladı. Başkan Zolan, "Atalarımızdan, ecdadımızdan gelen ahilik ruhu, ahilik anlayışını ilelebet sürdürmeyi Allah bizlere nasip etsin. Sizler bu işi göğüslediniz, bu bayrağı siz taşıyorsunuz. Atalarımızın ahilikle ilgili ortaya koyduğu dayanışmaya, işbirliğine, disipline, standarda ve kaliteye baktığımızda otokontrol edilebilen bir sistemin olduğunu görüyoruz. Bunun yanında, manevi değerlerine bağlı, inançlı, komşusuna saygılı, rekabet değil beraber olabilmeyi ortaya koymuş olan büyüklerimizden gelen bir ahilik duruşu var" dedi.

Değerlerimize sımsıkı sahip çıkmamız gerekiyor Bu değerlere sımsıkı sahip çıkmamız gerekiyor. İnşallah sizlerle birlikte bunu daha da duyurulur hale getirilmesi ve çocuklarımızın öğrenmesi gerekiyor. Bunun için işbirliği yapacağız. dedi.