Çetin, “Anadolu Gençlik ve Genç İstikbal Denizli dergi temsilciliği olarak, Kütüphaneler haftası'nın kutlandığı şu günlerde okuyucularımızı, abonelerimizi ve Denizli halkımızı dergimizin bu ay çıkarmış olduğu İmam-ı Gazali'nin Kalplerin keşfi ve coğrafyamız adlı 2 muhteşem eserle buluşturuyoruz. Ayrıca dergilerimize abone olanlara bu iki muhteşem eseri hediye ediyoruz.
Coğrafyamız kitabı okuyucularımıza şu mesajları vermektedir. Kitabımız, bütün dünyaya bir nizam verme hedefi ve hayaliyle hazırlanmıştır. Yayın ekibimizin üzerinde durduğu en önemli nokta kıtanın yada ülkenin islami geçmişi üzerine olmuştur ve çıkarmış olduğu genel kanı şudur; dünyada insanın yaşadığı her yerde bir avuç bile olsa müslüman yaşamaktadır. Coğrafyamız kitabında birçok tarihi olayın üzerinde de durulduğunu belirtmek isteriz, sömürgecilik tarihini, afrika'daki insanların nasıl köleleştiğini, Asya'nın nasıl sömürüldüğünü, Ortadoğu'nun kimler tarafından Ortadoğu yapıldığını kitabımızda bulabilirsiniz. Coğrafyamız kitabı bu dünyanın aslında bizim dünyamız olduğunu, sahiplenip hak anlayışına uygun bir şekilde yönetmemiz gerektiğini anlatmaktadır. Coğrafyamız kitabıyla dünyaya dair insanlarımızın aklındaki birçok soruya cevap bulacağına ümit ediyoruz”dedi.
Çetin, “Kalplerin Keşfi kitabımızda okuyucularımıza ve halkımıza insanın, Rabbi ile arasına giren maddi ve manevi engelleri ortadan kaldırmak için muhatabını kalbi bir yolculuğa davet ediyor. Dosdoğru yaşamanın ve istikamet üzere kalmanın iç ve dış uyumla mümkün olacağını, insanın fıtratına uygun yaşamayı başarması ile aslında büyük bir keşif yapacağını anlatıyor. Anadolu Gençlik ve Genç İstikbal Denizli dergi temsilcisi olarak diyorum ki hepimiz kardeşiz tek bir ümmetiz. Çıkarmış olduğumuz yayınlarla halkımızı ve gençlerimizi bilinçlendirmeye, şuurlandırmaya devam edeceklerini”belirtti.