Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Adnan Keskin, tüm seçmenlerin yerel seçimlerde yaşadıklarından ders çıkararak oy vermesi gerektiğini söyledi.
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Adnan Keskin, Çivril ilçesinin Gürpınar beldesindeki geleneksel Tarım,Hayvancılık ve Sıla Festivali'ne katıldı. Beraberinde CHP Denizli İl Başkanı Nuri Çavuşoğlu, Merkez İlçe Başkanı Ömer Yurtseven,Çivril İlçe Başkanı M.Ali Şahan ve Gürpınar Belediye Başkanı Halil Arıkan ve partililer ile birlikte festival alanını gezen ve sergi açan Keskin, esnaf ve vatandaşlarla da görüştü.
Türkiye'nin siyasal yaşamda kritik bir süreçten geçtiğini anlatan CHP Genel Başkan Yardımcısı Keskin, yaklaşan yerel seçimlerin bu açıdan büyük önem taşıdığını ifade etti. Keskin,tüm seçmenlerin bu seçimde yaşadıklarından ders çıkararak doğru ve sağlıklı bir tahlil yapmasının önemine değinerek, ''Yerel seçim sonuçları, genel seçimlere doğrudan etki yapacaktır. Türkiye'nin içine girdiği sorunlar girdabından kurtulmasının ilk adımı AKP'den kurtuluştan geçiyor.Tüm bu sorunların çözümü için halkımızın bu iktidara ortak bir tavır göstermesi ve sandıkta gereğini yapması gerekiyor'' dedi.