Şirin bir mimari yapıya sahip olan Büyükada'da gezip görebileceğiniz pek çok yer bulunuyor. Sahildeki çay bahçeleri, restoranlar deniz manzarasında keyifle zaman geçirebilirsiniz. Yaz aylarında yapacağınız gezilerde ise plaj ve orman da tatilinin tadına varabilirsiniz. Bisiklet kiralayarak adayı gelebilir, gezerken eşsiz manzaralara tanıklık edebilirsiniz. Hem deniz hem de ormanla kaplı adanın her bir köşesi benzersiz bir manzaralarda keyifli anlar yapabilmenizi mümkün kılar.

Büyükada'da Görmeniz Gereken Tarihi Mekanlar

Adanın mistik ve tarih dokusu, görülmesi gereken bir çok mekana sahip olması onu popüler kılıyor. Büyükada’ya gidildiğinde görülmesi gereken en önemli yer tarih müzesi olur. Bunun dışında açık hava müzesi de görülmesi gereken ilk yerler arasında bulunur. Büyükada'da bulunan oteller, manzarası ve şirin mistik mimari dokusu ile dikkatleri üzerine çekiyor. Konforlu ve keyifli bir otel bulduktan sonrasında tarihi Aya Yorgi kilisesini ziyaret edebilir ve en az Aya Yorgi kadar görülmeye değer Adakule ve Rum yetimhanesini gezebilirsiniz.

Büyükada'da Konaklama

Büyükada’da bulunan çoğu otelin konsepti butik otel olarak hizmet veriyor. Büyükada'ki otellerin fiyatları, oda standartlarına, kalacak kişi sayısına, dahil olacak yemek öğün sayısına, denize uzaklığına bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Konaklama tercihleriniz belirleyip neredekal.com sitesi üzerinden kendinize en uygun olan oteli kolayca bulabilirsiniz. Her otel kendine özgü standart ve koşullara sahip olduğu için siteden istediğiniz özellikleri seçip arama yapmak en ideal seçeneğe sizi en kısa sürede ulaştırabilir.