Şubat ayı içerisinde yapılması düşünülen “Şiir Gecesi”nin ön çalışmalarını yapmak ve görüş alışverişinde bulunmak üzere Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi ŞEVKAN ve Acıpayam Anadolu Lisesi Edebiyat Öğretmeni İbrahim Zeren Denizli’de bir takım ziyaretler gerçekleştirdi. Önce Pamukkale Üniversitesi öğretim üyesi ve şair Şerif Kutludağ odasında ziyaret etti.

Samimi bir ortamda geçen fikir alışverişi sonrası, yine Pamukkale Üniversitesi Yabancı Diller Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Turgut Tok makamında ziyaret ettive konuşla ilgili görüşleri alındı.

Son olarak da Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı ve Denizlili yazar Hasan Kallimci ile görüşülerek yol haritası belirlenmiş oldu.

Görüşmelerin akabinde; Şubat ayı içerinde yapılması planlanan şiir gecesinin içeriğini “Tahir Kutsi Makal, Şair Eşref, Şükrü Tekin Kaptan ve Kerim Aydın Erdem” oluşturacak.
Bunun yanında Acıpayamlı yaşayan şairler etkinliğe davet edilecek.
Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan yaptığı açıklamada; Acıpayam’ın bir edebiyat, kültür ve şiir şehri olması için bundan böyle ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. İlçemizin, şair ve yazarların uğrak yeri olması; öğrencilerimizin, gençlerimizin ünlü yazar ve şairlerle buluşmalarını, tanışmalarını sağlamak en büyük hayalimiz. İnşallah önümüzdeki günlerde bu hayalimizi gerçekleştireceğiz ve her yıl düzenleyerek geleneksel hale getireceklerini ifade etti.