Denizli'nin Acıpayam ilçesinde, Acıpayam Lisesi'nin 1978 mezunları 34 yıl aradan sonra buluştu. Mümin Öztan'ın düzenlediği buluşma, Salih Tanyeri Parkı'ndaydı. O dönemin öğretmenlerinden Ömer Dağlar, Osman Gümüştaş, Hamza Öztürk ve Hasan İlhan da katıldı.

Açılış konuşması yapan Öztan, bulundukları konumları ve işleri sebebiyle katılamayan arkadaşlarının da olduğunu belirterek, "Mezun arkadaşlarımız, değişik yerlerde ve kurumlarda esnaf, öğretmen, doktor, müdür, müdür yardımcısı, eczacı ve üniversitelerde doçent olarak görev yapmaktadır. Bunlardan İstanbul'da bulunan Prof. Dr. Esat Akıncı, Ege Üniversitesi'nde görev yapan Doç. Dr. Sezai Delibacak ve gelemeyen diğer arkadaşlar telefonla katıldı." dedi.

Sıcak bir ortamda geçen buluşmada yurdun farklı bölgelerinde ve yurtdışında oturan mezunlar hasret giderdi. Yıllar sonra buluşarak hatıralarını tazeleme ve sohbet imkanı bulan mezunlarla öğretmenleri, her yıl temmuz ayında buluşmayı tekrarlayacaklarını ifade etti. Konuşmaların ardından birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi.