Pamukkale Belediyesi ücretsiz kültür hizmetlerine bir yenisini ekliyor. Belediye, Nasrettin Hoca Müzikli ve Dans Çocuk Tiyatrosu'nu ilçe sınırlarında 50 okulda, parde açtıracak.
Çocuklar etkinlikle  tiyatronun büyüsüne keşfedecek. 
Yaklaşık 45 dakika süren oyunda Nasrettin Hoca anlatılıyor. Sanat Yönetmenliğini Malik Ulusman’ın yaptığı  oyunda, Pamukkale Belediyesi Mobil Etkinlikler ve Kültür Aracı Oyunu ekibinde yer alan tiyatro oyuncuları sahne alacak. Oyunla, Türk Halk kahramanı güldürü ustası Nasrettin Hoca, yeni nesile tiyatro aracılığıyla tanıtılacak. 

Gürlesin'i ziyaret ettiler
Pamukkale Belediyesi Mobil Etkinlikler ve Kültür Aracı Oyuncu Ekibi, 2 ay sürecek etkinlik öncesinde Başkan Hüseyin Gürlesin’i makamında ziyaret etti. Oyunda giyecekleri kostümlerle gelen oyuncular renkli görüntülere sahne oldu. 
Oyunun başlangıç aşamasında 183 seans olarak planlandığını kaydeden Başkan Gürlesin, "Pamukkale Belediyesi olarak benze etkinliklerimiz artarak devam edecek. Hem eğlenceli ortam sunmak hem de kültürümüzü yaşatmak adına böyle bir etkinliği düşündük. Nasrettin Hocamızı bütün okullarda öğrencilerimizle buluşturacağız. 50 okulda 22000 öğrencimizle tiyatroyla bir araya geleceğiz ve onlara Nasrettin Hocayı tiyatroyla anlatacağız. Çocuklarımızın velilerini de aynı ortama bekliyoruz. Okullarda ve salonlarda bu etkinliği doya doya yaşatmak istiyoruz. Seçim öncesi söylemiştik, Pamukkkale’de yaşamak ayrıcalık olacak demiştik. Bu oyunla çocuklarımız ayrıcalığı yaşayacak. Kültürün her alanında mobil aracımızla hizmeti vatandaşlarımızın ayağına kadar götüreceğiz. Ben şimdiden etkinliğimizin hayırlı olmasını temenni ediyoruz" dedi.