Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol ve Kızılcabölüklüler Vakfı Başkanı Av. Ferhat Kuvvetoğlu'nun Atatürk ve Kızılcabölük Şehitler anıtına çelenk koyması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile festival açılış programı başladı. Ardından protokol üyeleri hep birlikte müze ziyareti gerçekleştirip  ve Kızılcabölük Kültür Evi'nin açılışını yaptılar.

Festivalde cuma akşamı Hakan Eyiden, cumartesi D'la Turca ve Sabahattin Gülümser, pazar akşamı da ünlü sanatçı Hasan Yılmaz birbirinden güzel şarkılarla üç gün boyunca Kızılcabölüklüler'e unutulmaz anlar yaşattılar. Gece geç saatlere kadar süren konserlere ilçelerden ve Denizli merkezden de katılımların olmasıyla binlerce vatandaş geldi. 

Festivalin en önemli etkinliklerinden biri olan keşkek hayrı için 41 kazan keşkek yapıldı.

Akşam vakitlerinde
"EN GÜZEL EL DOKUMASI YARIŞI" ve "EGE'NİN IŞIĞI KIZILCABÖLÜK DEFİLESİ" yapıldı.

Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol yaptığı konuşmada, "21. Kızılcabölük Kültür, Sanat, Tekstil ve Moda Festivali'ni gerçekleştirmekten gurur duyuyoruz. Festival davetimizi kabul ederek her yıl olduğu gibi bu yıl da bizleri  onurlandıran konuklarımızı, en içten sevgi ve saygılarımla selamlıyorum. dedi.