Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, gelecek güzel günlerin çalışkan, milli değerlerini bilen ve koruyan, sorunlarını akıl ve bilimle çözen gençlerin ellerinde şekilleneceğini bildirdi. 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajda gençlerin bayramını kutladı. Başkan Zolan, mesajında şunları ifade etti:
"Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, 19 Mayıs 1919'da Samsun’a çıkmasıyla Kurtuluş Savaşı’nın ilk adımını atmış, bu adımın ardından verdiği mücadeleyle dünyaya örnek olmuştur. 19 Mayıs, Türk Ulusu için sonsuzluğa uzanan süreçte önemli bir dönüm noktası olmanın çok daha ötesinde anlamlar taşımaktadır. Bağımsızlık ve özgürlük savaşının fiilen başladığı 19 Mayıs, Türk Ulusu’nun da uyanışı olmuştur. Bu güzel gün vesilesiyle, Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Kurtuluş Savaşı kahramanlarını gönül borcu, saygı ve rahmetle anıyor, tüm Denizlili hemşerilerimin bu anlamlı bayramını kutluyorum."