Denizli Tavas’a bağlı Yahşiler Mahallesinin Yunuslar Mevkisinde bulunan mesirelik alanda bu yıl 18.si yapılan GÖKAY Bahar Şenlikleri büyük bir katılım ile yapıldı.
Akıncılar Mahallesi Muhtarı Hasan Karaıslı, Gökçeler Mahallesi Muhtarı Ahmet Ali Toptimur Denizoluk  Mahallesi Muhtarı İzhak Harktı, Yahşiler Mahallesi Muhtarı Musa Çıplak,  Sekiköy  Mahallesi Muhtarı Necdet Dönmez, Güzelköy Mahallesi Muhtarı Ali Yamuç'un çadır kurduğu Karakeçili Yörüklerin 18.Gökay Şenliği yapıldı. Yahşiler’in biraz ilerisindeki mesirelik alanda bu yıl 18.si yapılan şenliğe katılım yoğundu. Geçen zamanlarda Karakeçili Yörüklerin konakladığı alanda yapılan şenlikte Tırman eğirme, yayık ayranı yapma ve keçi kırpma yarışmalarında birinci olanlara ödülleri verildi.
Şenliğe Tavas Belediye Başkanı Turan Veli Akyol ve bazı partililer katıldı.
Etkinlikte basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Ekonomi Bakanlığı Dış Ticaret ÜGD Genel Müdürü Mehmet Karabay, “Sayın Bakanımız Nihat Zeybekçi rahatsızlığı dolayısı ile katılamadı, selam ve sevgilerini söyledi. Bu şenliğin daha etkin hale gelmesi için  başkanlık dönemimde sempozyumlarla alt yapı oluşturduk. İnşallah önümüzdeki yıllarda daha etkin hale gelecek” dedi.