21-25 mart tarihleri arasında İlimizde düzenlenen Türkiye Yıldız Kızlar Voleybol Şampiyonası gurup birinciliği karşılaşmaları için ilimize gelen ve şampiyonada üçüncü olan Konya Selçuklu Ayşe Tümer İlköğretim Okulu öğrencileri hemşehrileri Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin’i ziyaret ettiler.

    Okul Müdürü Salih Yarımca ve beden eğitimi öğretmenleri Veli Şükrü Özen başkanlığında Vali Yarıdımcısı Ertekin’i ziyaret eden öğrenciler katıldıkları şampiyona hakkında Ertekin’e bilgi verdiler. Okul Müdürü Yarımca da Vali Yardımcısı Ertekin’e kendilerine yaptıkları yardımlardan ve verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

    Vali Yardımcısı Ertekin de, okul müdürü Yarımca, beden eğitimi öğretmeni Özen ve şampiyonada grubunda üçüncü olarak önemli bir başarıya imza atan öğrencileri kutlayarak, “Düzenli spor disiplinli yaşamda ve eğitim yaşamınızda da çok büyük katkıları olacaktır. İnşallah hepiniz bundan sonraki hayatınızda da başarılı olacaksınız. Gösterdiğiniz başarıdan dolayı sizleri kutluyorum” diye konuştu.