HABERDENİZLİ.COM / SEBAHATTİN ALP (Özel Haber)

Altındağ Belediyespor maçında 3 futbolcusunu sarı kart cezaları nedeniyle oynatamayan Kızılcabölükspor’da kritik Dücespor maçı öncesinde 3 futbolcu daha sarı kart cezalısı durumuna düştü. 
TFF 3.lig 2.Grup’da  Play off mücadelesi veren ve Altındağ Belediyespor ile oynadığı ve 1-1 berabere kaldığı maçta sakat olan Mustafa Altun’un yanı sıra, ilk 11’in değişmez isimlerinden olan Serkan Özen, Gökhan Özer ve kaptan Taygun Vurgun’u sarı kart cezalısı oldukları için oynatamayan Kızılcabölükspor’da, Düzcespor maçı öncesi 3 futbolcu daha kart cezalısı durumuna düştü. Altındağ Belediyespor maçında sarı kart gören ön libero Ersin Aslantoğ, stoper İlyas Ural ve sağ bek Emre Sağlık, sakatlığı süren Mustafa Altun ile birlikte Düzcespor’a karşı forma giyemeyecekler.

4 futbolcu da sınırda
Sarı kırmızılılar da defans oyuncuları Kadir Kurt, Koray Yıldız, Hüseyin Atalay ile orta saha oyuncusu Ali Helvacı’nın 3’er sarı kartı bulunuyor. Bu 4 futbolcu Düzcespor maçında sarı kart gördüğü takdirde, içerde ki Osmaniye maçında cezalı duruma düşecekler. Teknik Direktör Ali Yalçın,  sezon içinde biriken sarı kartların, sezon sonuna doğru başlarını ağrıttığını belirterek, “Geçen hafta 3 futbolcumuz sarı kart cezalısıydı. Düzce maçında da 3 futbolcumuz oynamayacak. Play off mücadelesi verirken 3’er 3’er kart cezalarını ödüyoruz ama bedeli de ağır oluyor” dedi.

kızılcabölükspor

kızılcabölükspor