HABERDENİZLİ.COM / SEBAHATTİN ALP (Özel Haber)

3.Lig 2.grupta zirve yarışından koptuktan sonra  Play off’a odaklanan Kızılcabölükspor’da pazartesi günü futbolcuların yaptığı izinler kaldırıldı.

Sezon başından bu yana pazartesi günü yapılan izinler, teknik heyet tarafından kaldırdı. Düzcespor’u deplasmanda 3-1 yenerek 49 puna ulaşan ve 4.sıraya yükselerek play off’ta elini güçlendiren sarı kırmızılılar, teyakkuz durumuz geçti. 5 sezonda 2 kez play off finali oynayan ve finallerde kaybederk 2.lig eşiğinden dönen Mekik, bu kez play off’tan çıkabilmek için işi sıkı tutuyor. Hafta sonu Osmaniyespor’u ağırlayacak olan sarı kırmızılılar çalışmalara pazartesi günü başladı.

Mekik’de Seferberlik

BU KEZ OLACAK
Teknik Direktör Ali Yalçın, 2 kez play off finalinde kaybederek 2.lig eşiğinden dönen Kızılcabölükspor’u bu kez play off’dan 2.lige taşımak için sıkı bir çalışma temposuna gireceklerini, bu nedenle pazartesi günleri yapılan izinlerin kaldırıldığını söyledi. Yalçın, son 2 hafta da sarı kartlar nedeniyle 3’er oyuncularını oynatamadıkları için, bu futbolcularında takım ritmine ulaşması için antrenmanları sıklaştırdıklarını belirtirken, takımlarda genel olarak sezon sonuna doğru düşen tempoyu arttırmak için de böyle bir karar aldıklarını açıkladı. Yalçın, “2 kez finalde kaybeden Kızılcabölükspor’u bu sezon inşallah 2.lige çıkarmak niyetindeyiz. Direkt olmadı ama bu kez play off’tan öıkmayı kafaya koyduk” dedi.

Mekik, 2015-2016 sezonu Çanakkale’de ki maçta Zonguldak Kömürspor’a 2-1, 2017-2018 sezonun da Ankara’da ki maçta Tarsus İdmanyurdu’na 1-0 yenilerek 2.ligin eşiğinden dönmüştü.

Mekik’de Seferberlik

Mekik’de Seferberlik