HABERDENİZLİ.COM / SEBAHATTİN ALP

Son haftalardaki puan kaybıyla hayal kırıklığı yaşatan ve galibiyet hasretini 4 maça çıkaran sarı kırmızlıların hedefi, Düzcespor’u deplasmanda devirip play off’u garantilemek.

TFF 3.lig 2.Grup 31.hafta maçında yarın Düzcespor’la karşılaşacak olan Kızılcabölükspor, bu maçın hazırlıklarını tamamladı. Ligde 46 puanla 5.sırada bulunan Mekik, 40 puanla 11 sırada olan ve ligdeki yerini sağlamlaştırmak isteyen Düzcespor’a konuk olacak. Bu sezon deplasman karnesi zayıf olan ve 15 maçta sadece 12 puan toplayan Mekik, zirve yarışından kopunca, gözünü play off’a dikti. Denizli temsilcisinde hedef play off’ta kendine yer bulabilmek.

kızılcabölükspor

Takım olarak tamamen Düzcespor maçına kilitlendiklerini belirten Yalçın, “Tüm hesaplarımızı galibiyet üzerine yaptık. Son haftalarda düşüş yaşadığımız bir gerçek. Sezon içerisinde böyle inişler ve çıkışlar olabiliyor. Önemli olan bu süreci kısa tutabilmek. Sakatlıklar, şanssızlar ve talihsizlikleri artık geride bırakacağız. Biz sonuna kadar bu yarışın içinde olacağız. Düzce’ye kazanmaya gidiyoruz. Oyuncularıma güveniyorum” dedi.

Sarı kırmızılılarda sarı kart cezalısı olan Ersin, İlyas ve Emre ile sakatlığı süren Mustafa Altun, forma giyemeyecek.

kızılcabölükspor