SEBAHATTİN ALP (Özel Haber)

Çarşamba günü play off yarı final ikinci maçında Esenler Erokspor ile karşılaşacak olan Kızılcabölükspor’da sürpriz gelişme. Sarı kırmızılı yönetim, şok bir kararla teknik ekiple yollarını ayırdı. Teknik Direktör Ali Yalçın, Genel Kaptan Halil Tun’un kendisini arayarak, Başkan Osman Duran’ın “Ali Hoca artık gelmesin. Müsade etsinler. İstanbul’da ki maça takımı ben çıkaracağım. Nasıl olsa bu sene başkanlıkta son görevim” diye söylediğini belirtmesi üzerine, görevden alındığından haberi olduğunu söyledi.

Anlam veremedim
Yalçın, Başkan Duran’ın ‘Takımı ben çıkaracağım’ söylemine anlam veremediğini ve bir yere sığdıramadığını belirterek, “Esenler Erokspor maçı öncesi 3 futbolcu Sedat, Emrecan ve Hüseyin, ilk 11’de başlamazlarsa soyunmayacaklarını belirttiler. Konuyu Başkan Osman Duran’a açtık. ‘Oynamak istemezlerse gitsinler’ dedi ve 3 isim kadro dışı kaldı. Maçı 3-1 kaybedince, bu kez oynamayanlar kıymete bindi herhalde ki, fatura bize kesildi. Madem takımı kendisi çıkaracakmış, eyvallah. 2 milyonluk bütçe ile kurulan ve 3 bin nüfuslu mahalle takımı olan Kızılcabölükspor, herkesinde gıptayla baktığı takım olarak, ligde 10 milyon bütçeli takımlarla mücadele etti. Genel olarak takımın play off’a kalması bile büyük başarıdır” dedi.

Sezon başı göreve gelen Ali Yalçın ve ekibindeki isimler olan antrenörler Mustafa Kocakaya, Tuncer Gökçe ve Memiş Sarıçam da görevi bıraktılar. Antrenmanlarını Şemikler Stadı’nda yapan Kızılcabölükspor’u Esenler Erokspor ile oynanacak olan karşılaşmaya altyapı hocası Gökhan Hor, hazırlıyor. Kızılcabölüksppor’da takımın en golcü ismi olan Oğuzhan Türkmen’de takımla yollarını play off maçları öncesi ayırmıştı.

Antrenör Gökhan Hor