HABERDENİZLİ.COM / SEBAHATTİN ALP (Özel Haber)

TFF 3.lig 1.Grupta mücadele edecek olan Kızılcabölükspor yönetimi, maddi açıdan sıkıntıları aşmak için çabalarken, otobüs şoku ile sarsıldı. Daha önce deplasman yolculuğuna, Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Efatur’a ait şirketten kiralayıp, kulübe tahsis ettiği otobüsle giden sarı kırmızılılar, yeni sezon için Büyükşehir Belediyesi’nden otobüs talebi reddedilince, şok yaşadı.

Yeni sezonda otobüs yok
Kızılcabölükspor Başkanı Osman Duran, her sezon öncesi olduğu gibi Büyükşehir Belediyesi’ne yazı yazıp otobüs talebinde bulunduklarını, red cevabı gelince Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı makamında ziyaret ederek, sıkıntılarını dile getirdiğini ve otobüs talebini yinelediğini söyledi. Başkan Zolan’ın kendisine sadece Kızılcabölükspor’a değil Denizlispor’a yeni sezon için otobüs desteği veremeyeceklerini açıkladığını anlatan Başkan Duran, şok yaşadıklarını söyledi.

kızılcabölükspor

Kulüp bütçesine ek maliyet 170 bin lira
Kızılcabölükspor Başkanı Osman Duran, Büyükşehir Belediyesi’nin otobüs yardımını kesmesinin kendilerine ekstradan 170 bin lira ek maliyet getireceğini söyledi. Otobüs desteğinin devam etmesi için Başkan Zolan’a epey dil döktüğünü ancak kararından vazgeçiremediğini kaydeden Duran, “TFF geçen sezon uçakla gidişler için kulübümüze toplam 140 bin lira verdi. 3-4 kez uçakla gitsek zaten bu para biter. Aktarmalı uçakla gitmeye kalksak, daha pahalıya geliyor. En uzak deplasmanlara bile sıkıntılı olmasına rağmen otobüsle gidip, tasarruf  uyguladık. Masraflar çoğaldı, gelirler azaldı. Sıkıntımız büyük. Kara kara düşünüyoruz” dedi.

kızılcabölükspor

kızılcabölükspor