HABERDENİZLİ.COM / SEBAHATTİN ALP

Maçtan Dakikalar;

21'de Defansın arkasına atılan topa hareketlenen Ömer sol çaprazdan kaleci Bahadır ile karşı karşıya kaldı. Ömer'in yakın mesafeden şutunda meşin yuvarlak üstten auta gitti.

26'da Sağ kanattan bindiren Alper Hamdi çizgiye kadar indi ve yerden sert ortaladı. Mustafa Ethem ön direkte topa dokundu ve kaleci Cantuğ topu güçlükle kornere tokatladı.

37'de Sol kanatta topla buluşan Mustafa Ethem ceza sahası önüne kadar geldi çok sert vurdu. Meşin yuvarlak üstten auta gitti.

41'de Sergen'in kullandığı köşe vuruşunda ön direkte topa iyi yükselen Gökhan kafayı vurdu ve meşin yuvarlak direğin dibinden auta gitti.

Kızılcabölükspor, Ordu’da 1 puanı kaptı

2.YARI
57'de Taygun'un yaklaşık 25 metreden çok sert vuruşunda meşin yuvarlak üstten auta gitti.

84'de Sağ kanattan ceza sahası içine kadar giren Sedat, Tevfik'in sert müdahalesi ile yerde kaldı. Maçın hakemi Deniz Kükrek devam dedi.
Karşılaşma 0-0 sona erdi.

Kızılcabölükspor, Ordu’da 1 puanı kaptı

STAT: Ordu 19 Eylül

HAKEMLER:  Deniz Kükrek **, Mehmet Saldıraner **, Niyazi Atakan Atasever **

YENİ ORDUSPOR: Cantuğ ***, Gökhan ***, Burak ***, Kemal ***, Ömer **, Mert **, Göksu ***, Sergen **, (61 Ahmet **), Cevat Can **, (81 Yasin *), Tevfik ***, Altan **

KIZILCABÖLÜKSPOR: Bahadır ***, Alper Hamdi ***, İlyas ***, Mehmet Eray **, Selçuk ***, Taygun ***, Abdullah **, Murat Berk **, (59 Ertuğrul *), Kerem **(8 Hasan Can **),  Sedat Yahşi *, Ali **, Mustafa Ethem **, 

GOL: Yok

SARI KARTLAR: 74' Ali Helvacı, 75' Abdullah Altıntaş (Kızılcabölükspor) – 41' Burak Özsoy (Yeni Orduspor)

Kızılcabölükspor, Ordu’da 1 puanı kaptı