SEBAHATTİN ALP (Özel haber)

Evinde bonkör olan ve son olarak Silivrispor ile 1-1 berabere kalan Kızılcabölükspor’da  moraller bozuldu. İçerde 7, dışarda ise 8 puan kaybeden mekik, henüz ligde 2 maç üst üste kazanamadı.

Hak etmedikleri bir beraberlik aldıkları için ve 3 puandan oldukları için çok üzgün olduklarını dile getiren Teknik Direktör Serkan Görgeç, “ Yıllardır futbolun içindeyiz. En çok üzüntüyü yaşadığım maçlardan biri oldu. Çünkü beraberlik golünü çok kötü dakikada yedik. İç sahada ki puan kayıpları daha çok yıpratıcı oluyor bizim için. Maç boyunca 15-16 gol pozisyonu bulduk ama olmayınca olmuyor. Rakibin zayıf yönlerini iyi etüd ettik. Golü de erken bulduk ama 2-0’ı yakalayamayınca, her geçen dakika stres yaptık. 2.yarı rakip çift forvete döndü. Geriye de fazla yaslandık. Kalecimizin göğsünden seken top, rakibinin önüne düştü ve şansız bir golle 2 puanı bıraktık. Futbolcularımız, bizler yıkıldık. Taraftarlarımızdan ve yönetimden özür diliyoruz. Sıkıntımız sakatlıklar nedeniyle 8 maçta ideal onbiri sahaya sürememek. Daha iyisini yapabileceğimize inancım tam” dedi. 

DAYISININ ÖLÜM HABERİYLE YIKILDI

Teknik Direktör Görgeç, Aydın’da oturan ve kendisinin futbola yönelmesinde önemli rolü bulunan 65 yaşında ki dayısı Ahmet Bircan Kemal Kaya’nın ölüm haberi ile bir kez daha yıkıldı. Görgeç’in dayısı dün ikindi namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Umurlu ilçesinde toprağa verildi.