HABERDENİZLİ.COM / SEBAHATTİN ALP

Daha önce deplasmanda oynadığı maçlarda Muğlaspor ve Turgutluspor ile 1-1 berabere kalan, sarı kırmızılılar evinde oynadığı maçta BAL temsilcisi Bucak Belediye Oğuzhanspor’u 3-2 yenmişti.

Maça Bahadır Kaya, Sedat Yahşi, İlyas Ural, Mehmet Eray Karadağ, Selçuk Çalışır, Taygun Vurgun, Hasan Can Yalçıntekin, Ertuğrul Yıldırım, Abdullah Altıntaş, Kerem Çalışkan ve Melih Vardar 11’i ile başlayan Kızılcabölükspor, 4.dakikada öne geçti. Hasan’ın geri pasında çabuk davranarak topla kaleci arasına giren Melih, kalecinin müdahalesi ile yerde kaldı ve müsabaka hakemi beyaz noktayı gösterdi.

Topun başına geçen Taygun kaleci ve topu farklı köşelere gönderdi ve meşin yuvarlak filelerle buluştu.Ev sahibi Nazilli Belediyespor 28.dakikada penaltıdan skoru eşitledi. Ceza sahası içinde yaşanan karambolde maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Volkan meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu. 1-1 Kızılcabölükspor’da ikinci yarı oyuna Amaç Ulaş Bayram, Ümit Hatipoğlu, Alper Hamdi Bayraktar, Remzi Şenlikçi, Hasan Emiroğlu, Serkan Özen, Yasin Yılmaz, Abdullah Çınar ve Ali Helvacı dahil oldu.