HABERDENİZLİ.COM / SEBAHATTİN ALP

TFF 3.lig 2.Grupta play off mücadelesi veren Kızılcabölükspor Başkanı Osman Duran, Denizlispor’dan pilot takımı olmaları yönünde gelen teklifi, Kızılcabölük’ün ileri gelenleriyle ve sporseverlere bilgilendirme toplantısı yaptı. Kızılcabölük Mahallesi Nikah Salonu’nda ki toplantıya yaklaşık 100 kişi katıldı. 

2 saat süren toplantının başında konuşma yapan Başkan Osman Duran, “Yıllardır kulübün başkanlığını yapmaktayım. Ekonomik şartlar her geçen gün ağırlaşıyor. Maddi açıdan dayanacak gücüm kalmadı. Maliyetler çok arttı. Destek çıkan hep aynı kişiler. U21 ligi kalkacağı için takımlar, pilot takım aramakta. Öncesinde Altınordu’dan teklif gelmişti, ardından Denizlispor’dan da bu yönde teklif geldi. Borcu olmayan ve düzgün yönetilen kulüp olduğumuz için, başka kulüplerden de teklifler alabiliriz. Sosyal medyada yazılanlar bilgi kirliliği oluşturduğu için, bu toplantıda net bilgileri anlatma gereği doğdu. Sizlerin de fikirlerini almak istedik. Tercihiniz Kızılcabölükspor’un gelecekte ki yol haritasını belirleyici olacaktır” dedi.

kızılcabölükspor

Konuşmanın ardından yapılan istişarede, Kızılcabölükspor’un Denizlispor’a verilmemesi gerektiği konusunda görüş birliğine varılırken, kesin kanı için toplantı 1 ay sonraya ertelendi. Bu süre içinde Denizlispor’un ligdeki konumunun da, verilecek kararda etkili olacağı öğrenildi.

kızılcabölükspor

kızılcabölükspor