HABERDENİZLİ.COM / SEBAHATTİN ALP

Geçen sezon TFF 3.lig 3.grupta sezonu 56 puanla 4.sırada bitirip play off’a kalan ve Sultanbeyli Belediyespor’u 0-0 ve 2-0’lık sonuçlarla eledikten sonra finalde Tarsus İdmanyurdu takımına 1-0 elenerek, 2.lig eşiğinden dönen Kızılcabölükspor, Ofspor’a 2-1 yenerek play off’a tutundu. Sarı kırmızılılar bu sezon play off’tan 2.lige çıkmayı kafaya koydu.

Biz atamadık, rakip bize çalıştı
Ofspor maçını değerlendiren Teknik Direktör Ali Yalçın, ilk yarıyı 6-0 önde kapatacakları maçta rakip takım stoperi Mehmet Yeşil’in kendi kalesine attığı 2 golle devreyi 2-0 önde bitirdiklerine dikkat çekerek, “Mehmet Yeşil’in ağır olduğunu biliyorduk ve oyun planımızı da bilerek onun üzerine kurmuştuk. Kalesine 2 gol attı. Diğer stoperleri de atacaktı ama ters vuruşunda top kendi kalelerinin çatalından döndü. Biz boş kaleye atamazken, rakip bize çalıştı” dedi.

Kızılcabölük’de Play Off Sevinci

Fişi ilk yarıda çekebilirdik. 
Yalçın, “Az da olsa ligden düşme endişesi yaşayan rakibimiz, Adıyamanspor’un Kemer’de ilk yarıyı önde kapadığını duyunca, tehlikeli bölgeye düşeceklerini hesap ederek, kendileri adına telaşlanıp, 2.yarı maça iyi başladılar ve 50.dakikada hemen golü buldular. Kalan dakikalarda da biz yine net pozisyonlar bulduk ama bir türlü golü atamadık. Maçı gereksiz yere strese soktuk. Fişi ilk yarıda çekebilirdik. Herşeye rağmen play off’a kalmayı garantilediğimiz için mutluyuz. Deplasmanda Pazarspor maçı ile ligi tamamlayıp, tamamen play off’a odaklanacağız” diye konuştu.

Kızılcabölük’de Play Off Sevinci

Kızılcabölük’de Play Off Sevinci