HABERDENİZLİ.COM / SEBAHATTİN ALP (Özel haber)

Kızılcabölükspor, Elaziz Belediyespor’dan 3 puanı 3 golle alırken, attığından fazlasını da kaçırdı. Maça damgasını vuran isim 3 golün de asistini yapan Samet Dağlı oldu. 

TFF 3.ligde yenilmezlik serisini 4 maça çıkaran Kızılcabölükspor, yeniden yükselişe geçerken, takımda formunun zirvesinde olan isimlerden biri de attığı goller kadar yaptığı asistlerle de ön plana çıkan Samet Dağlı oldu.

Elaziz Belediyespor maçında 3 golün de pasını veren Samet Dağlı, sağdan ve soldan yaptığı asistlerle Taygun, Mustafa ve Oğuzhan’a gol attırdı, galibiyetin mimarlarından oldu. 

Ceza alanı içinde attığı çalımlarla rakiplerini adeta ipe dizen Samet, sergilediği futbolla büyük beğeni topladı. 10 numaralı formanın sahibi olan 25 yaşında ki Samet, futbolunun en verimli döneminde. 

Utaş Uşakspor’dan gelen ve 2 sezondur Kızılcabölükspor formasını giyen Samet geçen sezon 30 maçta 2 gol atarken, bu sezon 22 maçta 8 gole ulaştı. Attığı ve attırdığı gollerle Kızılcabölükspor’da skora katkı koyan Samet Dağlı,  22 maçta da ilk 11’de maça başladı.