HABERDENİZLİ.COM / SEBAHATTİN ALP (Özel)

Lider Kırşehir Belediyespor’un yenilmesiyle puan farkını 4’e düşüren sarı kırmızlılarda, şampiyonluk şarkıları yeniden söylenmeye başladı. Bu sezon en son deplasman galibiyetini 21 Ekim 2018’de Kemer Belediyespor’u 3-0 yenerek alan Kızılcabölükspor, 4 ay aradan sonra Elaziz Belediyespor’u deplasmanda yenip özgüven kazandı. 

TEDİRGİN GİTTİK KOLAY OLDU
Teknik Direktör Ali Yalçın, tedirgin gittikleri zor deplasmandan kolay galibiyet aldıklarını belirterek, “Bazen kolay maçlar zor geçiyor. Zor görünen maçlar ise kolay olabiliyor. Elaziz Belediyespor evinde 4 maçtır kaybetmiyordu. En son içerde lider Kırşehir Belediyespor’u 2-0 yendiler. Açıkçası iyi gidiyorlardı. Elazığ’da sezonun en iyi futbolunu oynadık. İlk yarı 2-0 bitti ama 4-5 gol atabilir ve maçı da daha farklı da kazanabilirdik. Maç beklediğimizden de kolay geçti. Zirve yarışına yediden ortak olduk. Futbolcularımı kutluyorum” dedi. 

TFF 3.lig 2.grupta 24.hafta maçları Cumartesi günü oynanacak. Saat 14.30’da 35 puanla 7.sırada bulunan Van Büyükşehir Belediyespor’u konuk edecek olan Mekik, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.