HABERDENİZLİ.COM / SEBAHATTİN ALP

Ligde. 5 maçta 13 puan toplayan ve 41 puanla 3.sırada bulunan Kızılcabölükspor, 43 puanla 2.sırada ki Esenler Erokspor ile birlikte grupta son 5 maçta en çok puan toplayan takım oldu. Evinde 3’te 3 yapan sarı kırmızlılar Yeni Orduspor ile Sultanbeyli Belediyespor’u 3-1, Van BBSK’yı ise 2-1’le geçti. Deplasmanda Adıyaman 1954 ile 1-1 kalan Mekik, Elaziz Belediyespor’u 3-0 yendi ve 13 puan topladı.

Fark da olurdu, berabere de bitebilirdi
Teknik Direktör Ali Yalçın, “Pozisyonu bol bir maç oldu. 4 net pozisyondan Ali, Oğuzhan, Mustafa ve Samet ile faydalanamadık. Maçı farklı kazanabilirdik, 2-2 berabere de bitebilirdi. Uzatma anlarında kaptan Taygun’ın çizgiden çıkardığı top, bize 3 puanı getirdi. Son anlarda kaybeden hep biz oluyorduk bu kez ise şans bize güldü. Kısacası izleyenlere zevk veren bir maç oldu ve sonu güzel bitti. Zirve takibini sürdürüyoruz” dedi.

Çarşamba mesaisinde rakip Karşıyaka
25.hafta maçında Çarşamba günü İzmir’de Karşıyaka ile karşılaşacak olan Kızılcabölükspor’da bu maçın hazırlıkları ara vermeden başladı. Şirinköy Stadı’nda Pazar  sabah dejenarasyon antrenmanı yapan sarı kırmızılılar da sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor.