HABERDENİZLİ.COM / SEBAHATTİN ALP (ÖZEL HABER)

Ligde 5 maç sonra kaybeden Kızılcabölükspor, seriyi bozdu. Zirve hattındaki iddialı rakipleriyle puan farkını kapatan ve liderlik hesapları yapan Mekik’in evdeki hesabı çarşıya uymayınca, 41 puanda kaldı ve lider Esenler Erokspor’la puan farkı 5’e çıktı. 

Karşıyaka maçını değerlendiren Teknik Direktör Ali Yalçın, “Futbolda ki klasik tabir olan ‘ Atamaya atarlar’ kuralı Karşıyaka maçında bizim için işledi. Her iki yarıda çok net gol pozisyonlarını cömertçe harcadık. Kötü oynayıp kazandığımız maçlar da oldu ama Karşıyaka’ya karşı iyi oynayıp, puan alamamak bizi üzdü. 2 metreden boş kaleye kaçırdıktan sonra ne diyelim maç hakkında. 5 net pozisyonu gole çeviremedik. Yapacak bir şey yok. Pazar günü Kemerspor 2003’ü yenip yara saracağız” dedi.

KEMERSPOR 2003’LE OYNAYACAK
TFF 3.Lig 2.Grup 26.hafta müsabakasında 10 Mart pazar günü Kızılcabölük Stadı’nda Antalya temsilcisi Kemerspor 2003’ü konuk edecek Kızılcabölükspor, maçın hazırlıklarına başladı.

Teknik direktör Ali Yalçın ve kurmayları nezaretinde Şirinköy Stadı’nda gerçekleşen antrenman yaklaşık 1 saat sürdü. Düz koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenman rejenerasyon çalışmasının ardından çift kale maçla tamamlandı.