Uzun süredir seyirci olup kendimi reset yaptığım dönemde Haberdenizli imtiyaz sahibi editörüm Mutlu Bey

Denizlide sokak ortasında kadın bıçaklanıyor siz tepki vermiyorsunuz Fatoş hnm… Sitemi içimdeki sessiz haykırışları sizinle paylaşmama vesile oldu.
Utanıyorum, şehrimin kadına şiddet ve cinayet haberleri ile anılmasından esef duyuyorum.
Beyler, ağır ağabeyler, denizlinin godomanları, süslü gravatlıları, beyefendi takılanları, entel olmaya çalışanları, çağdaş olanları, mağdaş olmayanları sesiniz gelmiyor?
Siyasi arenada, seçim öncesi –sonrası, yeşil sahalarda, eğitim sistemi mevzularında, belediyenin hizmetlerinde, rekabet ortamında, ateşiniz yükselir, sorumlu, sorunluları bulur, hükümeti devirir, küçük dağları yaratır, sesiniz duvarları deler, diliniz kayar, gözleriniz parlar, beyler sesiniz gelmiyor! Hakeme bile tepkiniz bu olaya tepkinizden fazla demek ki; o sokakta erkek iki tane!!!Allah razı olsun.
Kovayı atandan da Allah razı olsun. 0 kovanın değeri 5 tl,,dir.Pardon, balkonda ve evinde sadece o kovamı vardı?saksı ,sehpa ,sandalye vb de atılabilirdi.Çocuğunu koluna takıp bir bakış atıp giden komşu kadından farkınız yok.Temennim o bıçak bir gün o çocuğun boynuna dokunmasın!!Seyircisiniz hepiniz yeter ki yerde yatan yılan size dokunmasın.Hanımefendi o gün anlatacak aksiyonunuz oldu değilmi? tv karşısında ki yorumlarınızdan farklı olmayan bir gündü değil mi?ne kadar sıradan dı?Sizin tepkisiz kaçışınız yüreğimi yerde çaresiz yatan hemcinsim kadar dağladı!! Yazık hepimize yazık!
Demek ki bu konuda FARKINDALIK yaratılmamış yaratılsaydı her gecen gün bu katliam artmazdı.30 gün önce Kınıklı karakolunun tam karşısındaki araçta kendini adam sanan bir horoz araçta kıstırdığı genç kadını nasıl yumrukluyor arkada bir bey yavaşça- yapma!-etme! Oda ayıp olmasın tarzında fiziksel hiçbir tepkisi yok çünkü o beyde potansiyel dayakçı. Nerden anladım 1.dk karakola koşmam 2.dk iki polisle araca gelmemiz sürdü aynı samimiyeti oda cesaretle sergileyebilirdi.
Kadın sivil toplum örgütleri lütfen biraz kenara çekilin denizlideki potansiyel erkek sivil toplum örgütlerinin seslerini duyalım yemeklerini,plaketlerini,turlarını,sporlarını değil kadına şiddetle ilg,,aile içi iletişim ile ilg,, eğitim faaliyetlerini görelim artık.
Denizlin ihracat başarısı ve kadın cinayetleri yan yana anılıyor ise ORANTISIZ BİR GELİŞİM VE ORANTISIZ BİR GÜÇ SÖZ KONUSU!!
NOT( Güçlü kadın gülecek,ezilen kadın ölecek)ftş