Denizli’nin Kale ilçesinde Kale Belediyesinin düzenlediği Ozanlarla Gönül Sohbetleri programı teravih namazı sonrasında yapıldı.
Kale Meslek Yüksekokulu bahçesinde gerçekleşen programa Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca, MHP İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri, İlçe Müftüsü İshak Gökçe, MHP Kale ilçe Başkanı İsmail Omrak, protokol üyeleri ve çok sayıda Kaleli vatandaş katıldı.
Batı Anadolunun ünlü aşığı Ozan Nihat, Erzurumlu aşık Selahattin Kazanoğlu ve Çukurovalı Aşık Süphandereli’nin sahne aldığı program kimi zaman kahkaha tufanına ve ozanların atışmasına sahne oldu.  Ozanların yapmış olduğu taşlamalar, leb değmez ve parodiler Kaleli vatandaşlar tarafından tam not aldı.
Ozan Nihat sahnenin arkasında asılı olan dev Türk bayrağının önünde sahne aldığı için çok duygulandığını belirterek “Sahne arkasında yer alan dev Türk bayrağımız beni çok duygulandırıyor. Türk bayrağımız kutsaldır. Bayrak sevgisi, vatan sevgisi tarif edilemez. Yüce yaradan Kıyamete kadar şanlı Türk Bayrağını göklerden indirtmesin.” dedi.
Yapılan programın ardından konuşma yapan Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca “Ramazan ayında belediyemizin gerçekleştirdiği sosyal ve kültürel etkinliği Ramazan gecelerini bir ayrı güzel kılıyor. Ülkemizin değişilmez değeri olan ozanlık geleneğini unutulmaması için her sene programa dahil ediyoruz. Ozanlar ülkemizde kolay yetişmiyor. Ozanlarımızın yaptığı programdan dolayı çok teşekkür ediyorum.”dedi.
Konuşmaların ardından Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca konuklara Kale Biberi hediye etti.