Denizli İli Kale İlçesi Belediye Başkanı İsmail Yarımca Meclis Haber Dergisinin okurlarının oylarıyla yılın belediye başkanlığına layık görüldü.

Siyaset, Bürokrasi, Sivil Toplum Örgütleri, Çalışma Hayatı ve Medya dünyasına yönelik haberleri ile Türkiye’de gündem oluşturan Meclis dergisi 10. yılında da Türkiye’ye hizmet edenleri ödüllendirdi. Meclis dergisi Okurları, www.meclisdergisi.com’a gönderilen elektronik posta, mektup ve anketlerle Yılın Devlet Adamını, Siyasetçisini, Milletvekillerini, Belediye Başkanlarını, İşadamlarını, Gazetecilerini ve TV Muhabirlerini belirlenirken yılın belediye Başkanı İsmail Yarımca seçildi.

Ödülün yapılacağı günde yurtdışında bulunan Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca’nın ödülünü İçişleri Eski Bakanı ve İstanbul Milletvekili Abdülkadir Aksu’nun elinden Ankara’da ikamet eden Kaleli Mehmet Uçum tarafından alındı.

Ankara Sürmeli Otelde gerçekleşen ödül törenin ardından yurda dönüş yapan Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca, ödülünü Mehmet Uçum’dan aldı.Uçum Başkan Yarımca’yı tebrik etti. Ödülünü alan başkan Yarımca “Belediye Meclis üyelerimiz ve belediye çalışanlarımız birlikte herp bir ekibiz. Hep birlikte bu başarıları imza attık. Bu ödülü Kale halkı adına alıyorum.” Dedi.

Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca son aldığı ödül ile birlikte 3. kez yılın belediye başkanı seçildi.