Denizli’nin Kale ilçesinde yapılacak olan 19.Geleneksel Kaledavaz Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde çok sayıda ünlü sanatçının konser vereceği açıklandı.
Denizli’nin Kale ilçesinde yapılacak olan 19.Geleneksel Kaledavaz Yağlı Pehlivan Güreşleri ile ilgili basın toplantısı düzenlendi. Kınıklı Doyuran Restoran’da gerçekleşen basın toplantısına Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca, Kale Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Yüksel Sözgen, Kırkpınar Başpehlivanı Hüseyin Çokal, Belediye Meclis Üyeleri ve basın mensupları katıldı.
Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca, Ramazan Bayramı'nın ikincisi günü başlayacak olan etkinliklerin dört gün süreceğini belirtti. Başkan Yarımca, “9 Ağustos çelenk koyma, kortej yürüyüşü ile başlanacak etkinliklerin ilk akşamında Türk Halk Müziği sanatçısı Zara konser alacak. 10 Ağustos’ta öğle saatlerinde ise biber üreticilerinin beklediği biber festivali ile yer alacak ve akabinde ödül töreni yapılacak. 11 Ağustosta Tabae Antik Kentte yağlı pehlivan güreşleri akşamında ise Kıraç konseri yapılacak” dedi.Festivalin son gününde Kale, Tavas ve Beyağaç’lı şehitler için ve 93/3 askerler Mevlid-i Şerif okutulacağını, Davaz Ovası Şehitleri Albümü ve Şiiri kitabının dağıtımının yapılacağını belirten Başkan Yarımca, akşam ise Mustafa Ceceli konseri düzenleneceğini açıkladı.
Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca, tüm vatandaşları pehlivan güreşlerini izlemeye ve konserde ünlü sanatçıları dinlemeye davet etti.