HABERDENİZLİ.COM

MHP İlçe Başkanı Yusuf Yarımca, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatıyla ülke genelinde başlatılan projenin temelinde yardımlaşmanın olduğunu belirtti.

Bu projeyi bugün Kale'de başlattıklarını dile getiren Yarımca, "Bu kampanya önemli bir simgedir. Bu projenin amacı sadece ekmeği ihtiyaç sahibine ulaştırmak değildir. Aynı zamanda toplum olarak birlik ve beraberliğe ihtiyacımız vardır. İlçemiz Ülkü Ocakları ile başlatmış olduğumuz kampanyanın ilçemize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.

Kale Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet İncedayı ise, "askıda ekmek" kampanyasına destek verdiklerini ve önceliklerinin muhtaçların karnının doyurulması olduğunu belirterek şöyle konuştu:

"Komşusu açken tok yatan bizden değildir. Yaptığımız çalışma ile ilk olarak küçük pullar ve tabela yaptık. Pullar sayesinde ekmek daha kolay alabiliyorlar. Özelikle vatandaşımızın pul ile aldığında normal taze günlük ekmek ihtiyacını alıyor. Tabela ve pulları ilçemizde kabul eden fırıncı ve marketlerimize verdik. Şu anda ilçemizde günlük ortalama 250 ekmek alan vatandaşımız var."

Fırın işletmecisi Mehmet Gören, MHP İlçe Başkanlığı ve Kale Ülkü Ocakları ile başlatılan proje kapsamında iş yerlerine astıkları tabelayı gören insanların bağış yaptığını kaydetti.