Türk gelenek ve göreneklerine uygun olarak düzenlenen kız isteme merasimlerinde bir takım aksesuarlar kullanılır. Bu aksesuarların satışını www.lifedeko.com adresi olarak internet sitemiz üzerinden yapmaktayız. Nişan törenlerinin vazgeçilmez aksesuarlarından olan nişan tepsisi en figürlü modelleri ile satışını yaptığımız ürünler arasında beğenilen bir modeldir. Düğün törenleri öncesinde Türk adetlerine yönelik olan tüm ürünlerin ve aksesuarların tanıtımını sitemiz üzerinden inceleyebilirsiniz. En renkli ve egzotik modelleri internet sitemizde sergilemekteyiz. Osmanlı modelleri, hürrem sultan modelleri, tarihten esintiler eşliğinde damat kahve seti modellerimiz ile törenlerinize farklı bir renk ve ayrı bir hava katıyoruz.

Misafirleriniz Törenlerinize Hayran Kalacak

Eski Türk enstanteleri eşliğinde oluşturacağınız merasimleriniz için firma olarak hizmet vermekteyiz. En asortik modelleri sizlerin beğenisine sunuyoruz. Tüm modellerimiz tasarım harikası ürünlerden oluşuyor. Farklı bir tarz ve farklı bir konsept eşliğinde çikolata tepsisi ile ikramlarda bulunabilir, misafirlerinizi davetlerinize hayran bırakabilirsiniz. Satışını yaptığımız tüm ürünlerimiz görsel bir şölen havasında bulunmaktadır.

Doğru Tercihler

Nişan ve düğün törenlerinizin farklı olması ve tüm kişilerde ayrı duygular uyandırması için internet sitemizden hizmetlerimizi incelemelisiniz. Düğün kahve seti, şamdan, vazo ve daha yüzlerce çeşit olan ürünlerimiz arasından, sizlere hitap eden, en beğendiğiniz ürünleri sitemiz üzerinden satın alabilirsiniz. En ekonomik fiyatlar ile düğün ve nişan törenlerinize ayrı tat ve ayrı renkler katabilirsiniz. Sizler için oluşturduğumuz renkli ambiansları mutlaka inceleyiniz.