Mutlu KELİŞTİ / HABERDENİZLİ

Denizli'de Sümerpark Alışveriş Merkezinde açılacak olan Denizlili kadınlara hitap edecek Nunfest Mutluluk Festivali'nin Sahibi Sinan Özdemir haberdenizli.com'a açıklamalarda bulundu. 

Nunfest Mutluluk Festivali'nin, merkezi Bursa'da olan ve 5 yıldır Türkiye'de tesettür giyimi ağırlıklı ama tüm kadınlara da hitap eden bir alışveriş festivali olduğunu belirten Özdemir, "Bugüne kadar 8 büyükşehirde 33 festival gerçekleştirdik. 4.5 milyona yakın kadın Nunfest'ten alışveriş yaptı. En son Ankara festivalimizde çekilişle araba vererek sektörde adeta zirveye çıkmış olduk. 9. Şehir olarak Denizli'ye geldik. Nunfest Mutluluk Festivali, Perşembe günü saat 10.00'da Denizli'de Sümerpark'taki 2.600 metrekarelik alanda başlayacak. Festivalimiz pazar günü 21.00'e kadar devam edecek." dedi. 

4 GÜN BOYUNCA AÇIK KALACAK

4 gün boyunca sabah 10.00'dan akşam 21.00'e kadar açık kalacak Nunfest Mutluluk Festivali'nin kadınlara iyi geleceğini belirten Özdemir, "'Kadınların sevdiği herşey bu festivalde' sloganıyla yola çıktık. Festivalde; tepeden tırnağa giyim var, abiye, şalından feraceye kadar tesettürün her çeşidi, ayakkabı, çanta, takı ve aksesuar, gözlük, saat var. Bunun dışında kozmetik güzellik ürünleri, çocuk modası, telefon aksesuarları, ev gereçleri var. Kısacası kadın ihtiyacı olan her şey bu festivalde." dedi. 

TANINMIŞ 250 MARKA FESTİVALDE

Festivale; başta İstanbul, Ankara, Bursa, İzmir, Konya ve Eskişehir'den olmak üzere toplam 8 şehirden 70 adet seçkin butik ve mağazanın katılacağını belirten Özdemir, "250'den fazla marka Denizlili kadınlarla buluşacak. Fiyat politikamız olabildiğince uygun fiyata ürünleri satmak. Misafirlerimiz Kışlık ürünlerin tamamını en uygun fiyata Nunfest Mutluluk Festivali'nden alabilecekler." dedi. 

4 GÜN BOYUNCA ÜCRETSİZ KINA

Nunfest Mutluluk Festivali'nde sadece satış yapılmadığını söyleyen Özdemir, "Festivalde çok sayıda sosyal etkinliğimiz olacak, Denizlili kadınlar 4 gün boyunca ücretsiz kınalarını yaptırabilecekler. Her 150 liralık alışveriş yapana bir çekiliş hakkı verilecek, şanslı müşterilerimize çeyrek altın dağıtacağız. Her 200 liralık alışveriş yapanlar arasındaki çekilişte cep telefonu vereceğiz. Çekilişlerimiz Pazar günü olacak. Pazar günü öğlen yapılan çekilişlerde kazanan talihlilerimizi buraya çağırıp hediyelerini vereceğiz."

4 ARKADAŞINI GETİRENE ŞAL HEDİYE

Ücretsiz şalvar ve eşarpların dağıtılacağını belirten Özdemir, "Festivale 4 arkadaşını getirene çekilişsiz kurasız şal hediye edeceğiz. Sosyal medyada da çekilişlerimiz olacak, etkileşimde bulunan 30'a yakın kadına 200 liralık alışveriş çeki hediye edeceğiz." dedi.

DENİZLİ'DEN 10 FİRMA KATILACAK

Nunfest Mutluluk Fuarına Denizli'den 10 firma katılacak. Ev giyim ve iç giyimin öncü firması Gürlesin, 100 metrekarelik dev standıyla müşterilerine hizmet verecek.  

Festival Pazar günü 21.00'de sona erecek.