Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Kadınların toplumun temel taşı olduğunu, aile birliğinin en önemli unsuru olduğuna dikkat çeken Başkan Tefenlili mesajında şu görüşlere yer verdi:

“Kadınlarımız tarih boyunca; emekleri, fedakarlıkları, özverileri ve çalışkanlıklarıyla toplumumuzun kalkınmasında büyük bir öneme sahip olmuşlardır. Bugünün Türkiye’sinde eğitimden, sağlığa, ekonomiden, siyasete kadar bir çok önemli konumda görev alarak ellerinin değdiği, yüreklerinin dokunduğu her konuyu daha da güzelleştirmektedirler. Ne yazık ki baş tacı yapmamız gereken kadınlarımıza uygulanan şiddet olayları bizileri derinden yaralıyor. Onlar varlıklarıyla bizim dünyamızı güzelleştirirken, onların, şiddet olaylarıyla değil, başardıklarıyla anılması en büyük temennimdir. Bu konuda farkındalık çalışmalarının artması toplumumuzun daha da bilinçlenmesi gerekmektedir. Unutmamak gerekir ki; kadın güçlü olduğunda aile güçlü olur, toplum güçlü olur, devlet güçlü olur.

Bu duygu ve düşencelerle başta şehit anneleri ve eşleri olmak üzere, hayatımızın her alanında var olan tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar gününü tebrik ediyor, onlara hayatları boyunca mutluluklar diliyorum”.