Cinkaya ailesinin en genç ferdi olan Yavuz CİNKAYA ; 30 Mayıs 2015 Cumartesi  gündüz saatlerinde 10.000 kişinin davetli olarak katıldığı yemek töreni ve ardından Denizli Anemon Otelde gerçekleşen muhteşem organizasyon ile hayatını Mimar Şizen URAL ile birleştirdi.

Kültür sitesinde gerçekleşen yemek töreninde , genç çifti ve aileleri Nuran-İlker URAL ile Fadime –İbrahim CİNKAYA’yı ilk tebrik eden Ekonomi Bakanı Nihat ZEYBEKÇİ ve eşi oldu. Ardından Millet Vekilleri Bilal UÇAR, Mehmet YÜKSEL Gülşen ORHAN, Nurcan DALBUDAK ve AK Parti Denizli İl Başkanı Şahin TİN, Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim TEFENLİLİ, Denizli Ticaret Odası Başkanı Nejdet ÖZER, Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat KEÇECİ; Yavuz CİNKAYA ve Şizen URAL çiftini tebrik ederek aileler ile yemek yediler. Oldukça hareketli geçen ve yaklaşık 4 saat süren yemek töreninde Denizli İl Emniyet Müdürü Hüseyin NAMAL , Merkez Belediyeye Bağlı Başkanlarımızdan Muhammet Subaşıoğlu ve Hüseyin GÜRLESİN , Pamukkale Üniversitesi Rektörü Hüseyin BAĞCI , Türkiye genelindeki oda başkanları , Sivil Toplum Kuruluşları başkanları , sektörün önde gelen duayenleri , Amerika , Avrupa ve Uzak Doğu dan gelen yabancı konuklar davetliler arasında idi. Yoğun katılım ve ilgi gören yemekli mevlüt töreninin ardından Anemon Otel in nikah için organize edilen bahçesine geçildi. Konuklar önce canlı müzik ve seçkin ikramların eşliğinde hoş bir kokteyl ile ağırlanırlarken genç çift son hazırlıklarını tamamlamak üzere kendileri için ayrılan özel salona alındı.



Sanat , Siyaset ve Spor dünyasından bir çok ünlü ismin davetli olduğu gecede gözler genç çiftin üzerinde idi.Günler öncesinden başlayan hazırlıklar sonrasında ,seçkin menülerin yer aldığı , her davetli için özel hediyelerin belirlendiği , konukların ağırlanacağı salonda adete mermerden bir saraybahçesini andıran görsellerin kullanıldığı sürprizler ile dolu bir gece organize edildi ve gecede yerli ve yabancı konuklar ile ilgilenmek üzere 500 kişilik özel ekip görev aldı.

Saatler 19:00 u gösterdiğinde Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Sn.Osman ZOLAN ın kıyacağı nikah törenine geçildi.Nikah kürsüsüne giden kırmızı halıda Yavuz CİNKAYA ve Şizen URAL çiftini gören konuklar ayağa kalkarak genç çifte kürsüye kadar alkışlar ile eşlik ettiler. Genç iş adamı Yavuz CİNKAYA nın nikah şahitliklerini GATA Ordu Komutanlığından Korgeneral Ömer PAÇ , Denizli Garnizon Komutanlığından Tuğgeneral Erhan UZUN , ve kendisinin çok yakın arkadaşları SS MOTOR un sahibi Sinan KANDEMİR ile KARMERSAN Holding Yönetim Kurulu Başkanı Salih KAYA yapar iken eşi Şizen URAL ınnikah şahitliklerini ise Atilla SÖNMEZ ve Rıza ESEN üstlendi.

İlk olarak sanatçı İpek GÜR ve orkestrasının sahne aldı.İpek GÜR ün seslendirdiği parçalar eşliğinde gelin ve damak salondaki konuklara harika bir dans Show sundu.Ayakta alkışlanan genç çift henüz masalarına geçmeden sahne alan BENGÜ kendilerini sahneye davet ederek ilk parçasını genç çift ile birlikte onlar için seslendirdi.
BENGÜ genç çifte bir ömür mutluluk dileyerek sahneden ayrılır iken yerini genç sanatçılardan EFE aldı.BENGÜ nün hareketli parçaları ve esprili sahne performansı ile hareketli anlar yaşayan konuklar EFE nin sahneye çıkıp genç damat Yavuz CİNKAYA , babası İbrahim CİNKAYA ve ağabeyi Yasin CİNKAYA yı harmandalı için sahneye çağırması ile birlikte bir görsel şölene daha tanık oldular.


Saatlerin gece yarısını gösterdiği anlarda salondaki tüm ışıklar söndü ve sessizliği Serdar ORTAÇ ın muhteşem melodileri tamamladı. Yasin ve Yavuz CİNKAYA nın uzun yıllardır samimi arkadaşları olan Serdar ORTAÇ bu en özel günlerinde CİNKAYA ailesini yalnız bırakmadı. Konukların arasından mütevazi tavırları ile sahneye ilerleyen Serdar ORTAÇ ta ilk şarkısını gelin ve damat ile birlikte onlar için seslendirdi. Parçası sonrası damada tanışma ve evlilik teklifinin detayını soran Serdar ORTAÇ genç çifti tebrik ederek ’Bu gece tüm şarkılarımı Yavuz ve Şizen için söylüyorum’ dedi ve tüm konukları bu güzel anlara katılmak üzere piste davet etti.
Temponun yükseldiği , konukların oldukça yorulduğu anlarda Serdar ORTAÇ ‘Kuliste sahne almayı beklerken damadın babası İbrahim beyin CD sini dinledim.Uzun süredir böyle keyif alarak dinlediğim türküler olmamıştı. İbrahim babayı sahneye davet ediyorum bir kez de burada bizler için söylemesi için ‘ dedi.Alkışlar ile sahneye çıkan İbrahim CİNKAYA eşi Fadime CİNKAYA , Yasin CİNKAYA ve eşi Yasemin CİNKAYA , Yavuz CİNKAYA ve Şizen CİNKAYA , Şizen hanımın anne ve babası Nuran ve İlker URAL damadın ablaları Yasemin CİNKAYA ve Yeliz AKTÜRK , ile ve İbrahim beyin üzerine titrediği torunları Bade ve Hanzade CİNKAYA , İrem ve Ecrin KARABULUT , Burak, Doruk ve Zeynep AKTÜRK ile onların en sevdiği türkülerden birini seslendirdi. Konukların da eşlik ettiği türkü sonrası Serdar ORTAÇ öncelikle bu büyük ve güzel aileye daha sonra da salonda bu mutluluğu ve coşkuyu paylaşan tüm konuklara teşekkür etti.