AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, tüm annelerin 13 Mayıs Anneler Günü’nü kutladığını belirterek, dünyada anne sevgisinin yerini dolduracak başka hiçbir sevginin olmadığını bildirdi.
Milletvekili Zeybeki, 13 Mayıs Anneler Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.
Mesajında yıl içinde birçok günlerin kutlanmasına rağmen en önemlisinin anneler günü olduğunu ifade eden Milletvekili Nihat Zeybekci, şunları kaydetti:
‘Yıl içerisinde birçok önemli gün ve hafta etkinlikleri kutlanmaktadır. Bu etkinliklerin her birinin ayrı bir önemi ve özelliği var.     Ancak benim için bu gün ve haftaların en önemlilerinden biri de (Anneler Günü’dür ) . Türk toplumunda annelerimizin yeri apayrıdır. Anne sevgisi insan yaşamı boyunca devam eden en önemli ve en anlamlı duygulardan biridir. Annelerimiz, hem inancımıza hem de kültürümüze göre baş tacımızdır. Hayatımızın ilk başlangıcından son anına kadar varlıklarıyla bizleri onurlandıran, hayatımıza, geleceğimize yön veren, bizler için nice uykusuz geceler geçiren, bizi bizden çok seven değerli annelerimizi sadece düzenlenen bir günle hatırlamamalıyız. Sevgimizi sadece anneler gününde değil, her gün göstermeliyiz. Dünyada anne sevgisinin yerini dolduracak başka hiçbir sevgi yoktur.
Bizlerin bu günlere gelmesinde büyük fedakarlıklar yapan, bizlere yol gösteren, bizleri biz yapan annelerimize saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Bu vesileyle başta şehit annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, her birinin ellerinden ayrı ayrı öpüyorum.’dedi.