Denizli’nin alışveriş ve yaşam merkezi Forum Çamlık, küçüklerin olduğu kadar büyüklerin de ilgisini çekecek özel bir etkinliğe imza atıyor.Star Wars Asiler’in Dünya Lansmanı kapsamında, 20 Eylül Cumartesi günü, Forum Çamlık’la birlikte Forum Mersin, Forum Bornova (İzmir), Forum Trabzon, Forum Aydın, Forum İstanbul, Forum Kayseri, Forum Gaziantep ve Gordion AVM’de (Ankara) eş zamanlı etkinlikler düzenleniyor. Etkinliklerde Star Wars hayranları hep birlikte Senkronize Işın Kılıcı Sallama rekorunu kırmaya çalışarak, Guinness Rekorlar Kitabı’na girmeyi hedefleyecek. Daha sonra ise Star Wars Asiler’in 44 dakikalık özel bölümünün Türkiye’deki ilk gösterimi yapılacak. 

ÖZEL GÖSTERİME BİLET KAZANIN…
Star Wars Asiler’in özel gösterimine katılmak için ziyaretçilerin tek yapması gereken, 17 Eylül’e kadar Forum Çamlık içindeki mağazalardan 100 TL ve üzeri alışveriş yaparak çekilişe katılmak. Çekilişte özel gösterim bileti kazananlar, Türkiye’de ilk defa gösterimi yapılacak olan Star Wars Asiler’in 44 dakikalık özel bölümünü izleme şansı elde edecek.

STAR WARS YENİ KUŞAKLARLA TANIŞIYOR…
Star Wars’un efsanevi dünyasını yeni kuşaklarla tanıştırma hedefiyle hazırlanan seride; İmparatorluk kuvvetleri uzak bir gezegeni işgal etmiş ve geride kalan Jedi savaşçılarını yakalamaya çalışırken, kendilerini ‘Asiler’ olarak adlandıran zeki ve becerikli bir ekibin, Hayalet isimli gemileriyle İmparatorluk’a karşı verdiği mücadele ele alınıyor.