HABERDENİZLİ.COM
Hafta sonu Türkiye’miz oyuncularının mutlu ancak izleyicilerinin memnun olmadığı bir iktidar/muhalefet paritesini değiştiren İYİ Parti’nin kurultayına tanık oldu. 
Oyların tamamını alan Genel Başkanımız ile Genel İdare Kurulumuz partimizin gözden geçirilen paritelerini programımızla harmanlayarak tüm teşkilatlara yol başçılık edeceklerdir. Önder, program, teşkilat tartışıldıktan sonra uygulamaya geçilir. “Önder, doktrin, teşkilat tartışılmaz” ilkesi karar alındıktan sonra uygulamayı baltalamama adına geçerlidir. 
Dolayısıyla İYİ Parti açısından tartışma bitmiştir. Genel başkanımız sorumluluk alarak görevinden ayrılmış, hiç bir siyasi organizasyonun yapamadığını yaparak partiyi kurultaya götürerek şuracılığını-danışmacılığını göstermiştir. Tersine bunu yapmamış olsaydı, eskilerin komitacı dedikleri şekilde, diğer partilerin hepsinde de gördüğümüz eleştirileri kurultayla yani meclisle çözmeseydi kendi deyimiyle “üzerindeki bir fitneyi çözememiş” olacaktı. 
Danışan her zaman kazanır
Hem töremizin hem de dinimizin yönetimde emrettiği 3 kuraldan en önemlisi olan “danışma” (istişare) kuralına uymuştur. Dolayısıyla Önderimiz, ilkelerimiz, programımız netleşmiştir. Programı uygulamak sorunu da teşkilatçılık veya cuntacılıkla ilgilidir. Cuntacı biri milletvekili olduktan sonra başka partiye geçmiş bulunmaktadır. Seçimden hemen sonra çağıranın gereksinmesi olmamasına, gidenin de tükürdüğünü yalarcasına ortaya konan bu hareket tam anlamıyla bir cunta anlayışıdır. Siyasette kısa vadede kazanım elde ettiğini sanan cuntacılara karşı tavrımız parti, program ve lider eksenli teşkilatçılıkla olacaktır. Dün el öpüp bugün başka kapıdan çıkar için eğilerek geçenlere yanıtımız programa, partiye, lidere ve teşkilatlara sahip çıkmakla olacaktır! 
Halkımız bundan sonra İYİ Parti Pamukkale İlçe Başkanlığına bağlı, yönetim kurulunu ve mahalle, işçi, memur/emekli, kadın, gençlik, STK teşkilatlarını her zamankinden daha çok yerel seçimlere kilitlenmiş olarak görecektir. 
Derdimiz Pamukkale
Sorumluluk alanımızda yatırımları, gerçekleşmeyen vaatleri izliyor, vatandaşın sorunlarına şimdiden çözüm ve proje üretiyoruz. Öncelikle Pamukkale halkının mutluluğu için yaşam kalitesini artıracak hedeflere yöneliyoruz. Bu hedeflerin başında ekonomik hedefler gelmektedir. Halkımızın gelirini artırmak, daha sonra çocuk ve gençlerin eğitim sorunlarına çözüm bulmak, kadınlarımızın sosyal ve ekonomik olarak yetkin bireyler olmasına etkin katkıda bulunmak ve devamında şehrin tüm sorunlarına çözüm yolları bularak şehrinizi büyük ve yaşanabilir kılmak istiyoruz. 
İçinde bulunduğumuz ekonomik krizden Pamukkale'de yaşayanlar vaktiyle yerelde önlem alınmış olsaydı etkilenmezdi. Zira ilçemize, şehrimize döviz gelmesi hem halkımıza hem de ülkemize yarar sağlardı. Tarımda ve hayvancılıkta tam kapasiteyle üreten bir Pamukkale olsaydı kriz Pamukkale’mizi teğet geçerdi... Bu hedefleri biz dert edindik. Derdimiz var, derdimizi dava edindik, çözmeye AND içtik! Göreceksiniz Pamukkale İYİ olacak!
 #Yapabiliriz…