“Vatandaşımızın derdiyle dertlendik”, “Çaresiz değilsiniz, çare sizsiniz” sloganları ile seçim çalışmalarını sürüden İYİ Parti Denizli Milletvekili Adayı Mimar İbrahim Şenel, ilgiyle karşılandığı ziyaretlerinde kıssadan hisse örneklerle İYİ Parti’nin oluşacak yeni meclisin emniyet sibobu olacağını anlatmaya çalışıyor. Şenel, mevcut sistem ile ülkenin her geçen gün karanlığa gömüleceğinin altını çiziyor.

Seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla sürekli bir arada olan ve onların dertlerini dinleyen İYİ Parti Denizli Milletvekili Adayı Mimar İbrahim Şenel, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin bu ülkenin başına getirilmiş en büyük kötülüklerden birisi olduğunu söyledi. Şenel, ziyaretlerinde vatandaşın astronomik kiralardan, bozuk eğitim sisteminden, alınamayan sağlık hizmetlerinden ve gün geçtikçe daha da artan zorlu ekonomik şartlardan başını kaldıracak durumunun kalmadığını görmenin üzüntü verici olduğunu dile getirdi.

İKTİDARDAN NE İSTERSİNİZ?

Gezilerinde sohbet ettiği insanlara  “İktidardan ne istersiniz?” sorusunu yönelttiğini ve hemen hemen her seferinde ekonomik güçlüklerle ilgili cevaplar aldığını dile getiren Şenel, “Herkesin ortak derdi kiralar, eğitim, adalet ve ekonomik koşullar. İnsanlarımız kaşıkla verilip, kepçeyle geri alınmasından artık bıkmışlar. Bu durum Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi denilen tek adam rejiminin eseridir. Ülkenin biran önce bu yönetim şeklinden kurtarılması gerekiyor” dedi.

GÜÇLÜKLERİ VE ZORLUKLARI ORTADAN KALDIRMAYA TALİBİZ

Seçimlerden sonra İYİ Parti’nin mecliste tam bir emniyet sibobu görevi üstleneceğini söyleyip vatandaşlardan oy isteyen Şenel, “Bizim derdimiz yapılan yanlışlarla. Bir yönetim her şeyi iyi yapamaz, her şeyi de kötü yapamaz. Ancak yapılan kötü çalışmalar iyi yapılanlardan çok çok fazla olmaya başladıysa işte o zaman değişim zamanı gelmiş demektir. Ne yazık ki, sürdürülebilir bir hukuk sistemimiz bile kalmadı. Artık tuz koktu, her şey bozuldu. Tüm zorlukları ve güçlükleri ortadan kaldırmaya talibiz” diye konuştu.

denizli-iyi-parti-milletvekili-adayi-ibrahim-senel1denizli-iyi-parti-milletvekili-adayi-ibrahim-senel4