Geçtiğimiz günlerde iTunes Türkiye İlk 10 listesinde Over You parçası ile Yiğit Yerdelenli ve Julia Krakowska isimli genç sanatçılar yer aldı. Sanatçının 2. Eseri olan Over You isimli single 2 parçadan oluşuyor. Sözleri ve altyapısı Yiğit Yerdelenli’ye ait olan bu eserin vokalini Julia Krakowska isimli polonyalı genç sanatçı üstleniyor.

2022’nin Ağustos ayında piyasaya sürülen Over You isimli eser listeleri sallamaya başladı. Deep House, Elektronika türünde daha önce bir kaç çalışmaya imza atmış olan Yiğit Yerdelenli isimli genç sanatçının ilk eseri 2017 tarihinde yayınlandı.

Yiğit Yerdelenli, 12 Kasım 1998’de İstanbul’da dünyaya geldi. Okul hayatına İkbaliye İlkokulu’nda başladı ve sonrasında ortaokul öğrenimini bitirdi. Ortaokuldan sonra Ahmet Sani Gezici Lisesi sonrasında Suadiye Lisesi’ne gitti. Lise son sınıfa geldiğinde Amerika’ya taşınan sanatçı James B. Conant High School’dan mezun olarak lise eğitimini tamamladı. Bu okulda Julia Krakowska’dan bateri eğitimi alan Yigit Yerdelenli kendini müzik konusunda geliştirdi.

2019 yılında tekrar Türkiye’ye dönen genç sanatçı burada müzik eğitimi almaya devam etti. Özellikle aranjörlük eğitimi alan Yiğit Yerdelenli, 2017 yılında Suit Up ve Accident isimli 2 adet Dance türünce eser yayınladı ancak bu eserlerden beklenen verimi alamayan Yiğit Yerdelenli, 4 yıl aradan sonra 2 farklı single ile geri dönüş yaptı. Son eseri olan Over You isimli single toplam 2 parçadan oluşuyor. Over You ve To Die isimli şarkılar toplamda 100 bin dinlenmeye ulaşarak iTunes Türkiye’de ilk 10’a girdiler.