Değerli dostlar!
Yaklaşık 7 yıldır www.haberdenizli.com aracılığıyla sizlerle birlikteyiz. Müdavimlerimiz, takipçilerimiz mutlaka var. Bunun yanında arada girenler, şaşırıp gelenler de sitemiz aracılığıyla bizleri tanımış oldu. Biz bundan oldukça mutluyuz. Sizlere haber aktarabilmek için sabah başlayan mesaimiz geç vakitlere kadar sürüyor. Ne kadar başarabildik onu sizin takdirinize bırakıyoruz.

Sizlere bu sefer Android ve İOS uygulamalarına tam anlamıyla geçmiş bulunmamızın mutluluğunu paylaşmak için yazıyorum. Daha önceleri android telefon kullananların google play'den Iphone kullanıcılarının Apple Store mağazasından DENİZLİ yazıldığında Denizli'ye ait bir haber sitesi bulunmuyordu. Biz haberdenizli.com ailesi olarak bu hizmeti Denizlililere kazandırmak istedik. Zor oldu biraz ama şu anda herkes Apple store ve google play'den rahatlıkla haber denizli diye aratıp uygulamamızı indirebilir.

IOS ve Android uygulamaları, bu işletim sistemli telefonlara göre ayarlandı. Büyütmek, kaydırmak yok. Telefonunuza bir ikon iniyor ona her tıkladığınızda haberler karşınızda.

HAYIRLI UĞURLU OLSUN DENİZLİ

Daha başka yeniliklerde buluşmak dileğiyle...