İngilizceyi ana vatanı İngiltere’de öğrenmek istiyorsanız ve bu konu hakkında daha çok şey öğrenmek istiyorsanız doğru yerdesiniz. Bakalım Lemon Academy’nin ve İngiltere’nin size sunduğu fırsatlar neler?

Peki Nedir Bu Lemon Academy?

Lemon Academy İngiltere menşeili olarak kurulan, merkezi ofisi Londra’da bulunan bir yurt dışı eğitim danışmanlık firmasıdır. Lemon Academy yıllardan gelen tecrübesi, genç ve dinamik kadrosu ile her yıl İngiltere Başta olmak üzere 17 farklı ülkeye yüzlerce okula binlerce öğrenci yolluyor.  İngiltere’nin başta olmasının ana sebebi İngiltere merkezli olması olsa da İngiltere Hükümetinin sunduğu fırsatlar da hiç az değil.

Peki İngiltere Hükümeti’nin Sunduğu Fırsatlar Neler?

Daha önce de bahsettiğimiz gibi bir İngiliz firması olan Lemon Academy’nin size özel sunduğu indirimler ve fırsatlarının yanında İngiltere’nin de size sunduğu bazı fırsatlar var. Avrupa’nın gelişmiş ülkelerinde olan bütün imkanları sunmasının yanında İngiltere’yi en çok tercih edilen ülke yapan şey 6 aydan kısa bir süre gittiğinizde 6 aylık, 6 ay ile 11 ay arası bir süre gittiğinizde de en az 11 aylık vize vermesidir diyebiliriz. Bu da demek oluyor ki eğitiminiz bittikten sonra bile İngiltere’de aylarca kalabilir her zaman hayalini kurduğunuz şeyleri İngiltere’de gerçekleştirebilirsiniz.

Lemon Academy ile İngiltere’ye Gidiş Süreci Nasıl İşliyor?

Süreçler İngiltere’ye ne amaçla gitmek istediğinize göre değişiyor. Dil eğitimi, lisans ve yüksek lisans ile gitme seçenekleriniz bulunuyor. İngiltere’de dil okuluna gitmek için İngilizce seviyeniz, öğrencilik durumunuz veya mezun olup olmadığınız önemli olmuyor. Vize işlemlerinden konaklama işlemlerine kadar Lemon Academy her daim arkanızda olacağından içiniz rahat edebilir.

Neden Lemon Academy ile İngiltere’ye Gitmelisin?

·       Yurt dışı eğitimine gitmek size aldığınız eğitimden çok daha önemli şeyler katıyor

·       Hayata çok daha geniş bir pencereden bakmaya başlıyor

·       Yeni diller öğreniyor

·       Farklı insanlar ve kültürler tanıyor

·       Hayatınız boyunca unutamayacağınız tecrübeler ediniyorsunuz

En önemlisi de kendi ayaklarınızın üzerinde durmayı öğreniyorsunuz.

Açıkçası hayatınızdaki bu serüven asla orda kaldığınız süre ile sınırlı kalmayıp bütün hayatınızın önemli bir parçası oluyor.

         Bu yazı İngiltere Dil Okulları ile alakalı olduğundan sadece bu kısma değindik ama İngiltere lisans ve yüksek lisans programları hakkında veya Amerika, Kanada, Almanya, Fransa, Malta ve sayısız ülkede olan programlara bakmak isterseniz www.lemonacademy.co.uk adresinden web sitesini ziyaret edebilir sizin en uygun programı seçebilirsiniz.