TFF 3.Lig 2.Grupta Kızılcabölükspor’un Siirt İl Özel İdarespor maçı öncesi Kızılcabölük semt sahasının zemininde geceden yağan kar 10 santimlik kalınlığa ulaşınca, maçın oynanması Kızılcabölükspor Başkanı Osman Duran ve sporseverler sayesinde gerçekleşti. Yeni Asır Gazetesi’nden Sebahattin Alp’in haberine göre, maçın temsilcisi Murat Kutaniş, saat 10.00’da başlayacak olan eşgüdüm toplantı için 09.00’da Kızılcabölük semt stadına geldiğinde, zeminin karla kaplı olduğunu görünce TFF temsilciler direktörü Baki Şahin’i aradı. Kar nedeniyle maçın oynanmasının mümkün olmadığını belirtti. Temsilciler Direktörü Baki Şahin’in ‘Osman Duran Başkan oradaysa maç oynanır, bekleyin’ cevabını verdi. 

Sabah erken saatte stada gelen Kızılcabölükspor Başkanı Osman Duran,  mahalle hoparlörlerinden kar kürümesi için gönüllü olarak çalışmak isteyenlerin stada gelmesini anons ettirdi. Anonsu duyan sporseverler stada gelerek kar kürüme tahtalarıyla, traktörün çektiği kalın tabakanın ardında kalan ince tabakayı imece usulü 3 saatte temizleyip maçın başlamasına 1 saat kala sahayı hazır hale getirdiler. 
Başkan Osman Duran, kar temizlemeye gelenlere ve temsilciler direktörü Baki Şahin’e çok teşekkür etti. Duran, Trabzonspor ile Denizli Atatürk Stadında oynadıkları kupa maçında da kar temizlemeyi imece usulü yaptıklarını hatırlatarak “ Bu işte tecrübeliyiz. 3 puan alsak emeğimizin karşılığı adına çok daha iyi olacaktı ama olmadı. Nasip değilmiş” dedi.  
Siirt İl Özel İdaresi Spor müsabakasını Denizli Valisi Ali Fuat Atik, Tavas Kaymakamı Mutlu Köksal, İl Jandarma Komutan vekili Levent Gündoğuş, Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, konuk ekibin başkan ve yöneticileri protokolde birlikte izlediler.

İMECE USULÜ ÇÖZÜM

İMECE USULÜ ÇÖZÜM

İMECE USULÜ ÇÖZÜM

İMECE USULÜ ÇÖZÜM

İMECE USULÜ ÇÖZÜM

İMECE USULÜ ÇÖZÜM

İMECE USULÜ ÇÖZÜM