Denizli'de bir caminin kubbesi üstünde duran leyleklerin uçamadığı ihbarını alan itfaiye ekipleri, kubbeye merdivenle yaklaşarak leyleklerin durumunu inceledi. Leyleklerin herhangi bir yarasının olmadığını gören ekipler, leylekleri caminin kubbesinde doğal halinde bıraktı. 
Denizli’nin Akköy ilçesine bağlı Gölemezli beldesindeki Gölemezli Camii’nin kubbeleri üzerinde yuva yapan 4 leylekten birinin uçamadığını düşünerek telaşlanan vatandaşlar, durumu Denizli Belediyesi'ne bildirdi. Gölemezli Camii'nin yanına gelen Denizli Belediyesi itfaiye ekipleri, önce kubbenin üzerindeki leylekler hakkında vatandaşlardan bilgi aldı, sonra da itfaiye merdiveni ile leyleklere yanaşarak durumlarını yakından inceledi. Leyleklerin herhangi bir yarasının olmadığı ve bazılarının da uçtuğunu gören ekipler, leyleklerin olduğu yerde kalmasına karar verdi.
Leylekleri caminin kubbesinin üzerinde bırakan ekipler aşağı inerek, vatandaşlara bilgi verdi. Leyleklerin yaralı olmadığını ve uçabildiklerini öğrenen telaşlı vatandaşlar ise, derin bir nefes aldı.